Google Translator

Freelance PHP Developer

Perheyritys Standardilla (10011051) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on takana nyt kaksi vaikeaa vuotta, mutta tämän vuoden toivoo yhtiön pääomistaja ja hallituksen pj Enn Veskimägi lopettaa toisinviimeisimpiä vuosia voitoilla.

“Jos esimerkiksi  huonekalujen vienti kasvoi viime vuonna 10 %, niin projektimyynti olikin taas taantumassa”, sanoo Veskimägi Äripäev-lehdessä.

Hänen mukaansa oli v 2009 vielä hieman parempi, koska silloin saatiin vielä niitä kohteita toimituksiin, jotka aloitettiin aiemmin. Laman lopussa v 2009 uusia hankkeita ei aloitettu ja tältä myös v 2010 tulos näyttää.

Veskimägen mukaan oli Standardin v 2010 tappioiden paheneminen odotettavissa oleva tulos.  ”Suurimmat takaiskut  vientimarkkinoilta saimme Hollannista -65%, -57% Latviasta ja Ruotsista -41%,”  hän luetteli.  Merkittävää toimistokalusteiden  kysynnän paranemista ei odoteta Veskimägi myös lähivuosina.

Nyt purjehtii Standard jälleen taantumasta ylös ja v 2011 alusta alkaen hieman korkeammalla tasolla – Standardin ensimmäisen vuosipuoliskon bruttomyynti oli 5,4 miljoonaa euroa eli yli puolet suurempi kuin v 2010 neljänneksen suurempi kuin v 2009.

Yritys on ollut voitollinen viime kuukausina.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha