NCC pomo hehkuttaa omaa brändiaan

Lokakuun lopulla Kauppalehti kirjoitti, että Suomi on täynnä ostajilleen sopimattomia asuntoja, jotka ovat joko väärässä paikassa, väärän kokoisia tai hintaisia. Entä Virossa? Millaisia taloja oikein pitäisi rakentaa?

Ihmiset haluavat edelleen kunnolla rakennetun ja toimivan asunnon. Kehittäjän ja rakentajan tavaramerkki on tärkeää. On hyvä, että takuuaikana on joku, jonka puoleen voi kääntyä, kertoi NCC Elamuarenduse johtaja Priit Aer.

Kehittämisen kysymys on hänen mukaansa vaikeaa, koska asemakaavan käsittelyaika muuttuu yhä vaan pidemmäksi ja on täysin ennakoimaton.  Myös vaatimukset on yhä yksityiskohtaisemmat asiakkailta. Mutta markkinat - ne ihmisten todelliset tarpeet - muuttuvat taas nopeasti. Näinkin voi käydä, että asemakaavan vahvistamisen hetkellä on se jo toivottoman vanhentunut itse tarpeeseen nähden, kritisoi jyrkästi Aer maan hidasta byrokratiaa.

Uutisen toi ehitusuudised.ee

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply