EMT tarjoaa ilmaiseksi päivän puhelut

[187-365] Lost Call

Eilen kännykkähäiriöitä kokenut Viron mobiilioperaattori EMT tarjoaa huomenna ilmaiset puhelut kaikille asiakkailleen verkossaan.

Yrityksen PR-johtaja Kaja Sepp sanoo nyt, että kaikki asiakkaan puhelut huomenna ovat ilmaisia kunhan molemmat puhelun osapuolet ovat EMT:n asiakkaita.

EMT haluu pyytää näin anteeksi vilpittömästi  eilisiä verkko-ongelmiaan. Yritys ei halua skandaalia ja mielipahaa lisätä, vaan haluamme lopettaa työviikon positiivisilla tunteilla tarjoamalla kaikille EMT asiakkaille perjantaina 3. joulukuuta mahdollisuutta puhua EMT -verkossa ilmaiseksi.

Ilmaiset puhelut ovat voimassa koko 3. joulukuuta kaikille EMT sopimussuhteisille, soittokortti-  ja Diili-asiakkaille.

EMT puheenjohtajan Valdo Kalmu mukaan EMT tekee kaikkensa estääkseen vastaavien ongelmien toistuminen.

Läpi kahdenkymmenen vuoden EMT on aina tarjonnut parhaan luotettavuuden ja laadun sekä sijoittanut kaksi kertaa enemmän kuin kilpailijat juuri parhaan luotettavuuden varmistamiseen. Mutta siitä huolimatta, että EMT on kahdentanut kaikki verkkosolmut, ei teknologia koskaan takaa 100% luotettavuutta. Eilisen tapauksen valossa tarkastelee EMT jälleen koko verkon arkkitehtuuriaan uudelleen ja tutkii uuden täydentävän päällekkäisyyden mahdollisuudet. Edelleen on paras laadunvarmistus EMT:n keskeisin periaate, totesi Kalm.

Teknisen vian syiden analyysin tulokset saadaan valmiiksi vielä tämän viikon aikana.

Uutisen toi E24.ee

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply