Google Translator

Freelance PHP Developer


Seurantajärjestelmiä valmistavan Defendec:n (11306995) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . johtajan Jaan Tammen mukaan auttaa high-tech-yrityksen tuotantoa kehittymään vain valtion takausjärjestelyt KredEx:ltä.

«Toisin kuin ohjelmistosta – on laitteiston osalta tarpeen takuut tarpeen jotta voit tuottaa toimittaa asiakkaille. Koska pankit eivät anna lainaa ilman vakuuksia, niin otimme me KredEx takauksen vakuutena,» selitti Swedbankista  lainaa  huipputeknisiä havaintolaitteistoon tuottavan yrityksen hallituksen pj. Tarkkoja summia ei suostunut nimeämään Tamm, mutta totesi, että taso on satoja tuhansia euroja määrältään.

«Koska yrityksellä ei ole suuria aineellisia takeita olemassa niin kuin tehdasrakennukset tms, se oli ainoa  mahdollisuus  kehittää laitetuotantoaan tyhjästä,» sanoi Tamm. Hänen mukaansa aikomuksena on Defendec:llä KredEx:n rahoitusta jatkossakin käyttää.

http://www.e24.ee/512468/defendeci-juht-riigi-kaendus-on-high-tech-firma-ainus-voimalus/

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha