Technopolis ohjastaa nyt Ülemiste:ssa

Juuri äskettäin astui voimaan Ülemiste City AS:n ja Technopolis Oyj: n välinen kauppasopimus, jonka seurauksena Tallinnassa nyt uusi yritys Technopolis Ülemiste AS hoitaa kiinteistöomaisuutta 1 miljardin kruunun arvosta. Yrityksen osa Tallinnan toimistotilojen markkinoista on 10% ja siellä työskentelee 3300 ihmistä tällä hetkellä.

Tallinna on mielestämme kiistatta Baltian koko pääkaupunki, koska Viro on ollut huomattavin saavutuksissaan sekä liike-elämän että politiikan alalla. Euron tulo tammikuussa on viimeinen todiste tästä,  toteaa Technopolis Oyj: n hallituksen puheenjohtaja Pertti HUUSKONEN. Toinen Viron menestystekijä on erinomainen maantieteellinen sijainti: 400 kilometrin säteellä sijaitsevat Helsinki, Pietari, Riika ja Tukholma. Juuri siksi on Ülemiste Cityn se paras paikka, jossa voi syntyä uusia liike-toiminta ideoita. Jo nyt on Ülemiste City:ss' keskittynyt valtaosa Viron tietotekniikan kasvavista yrityksistä  ja tavoitteenamme on luoda ympäristö, joka kannustaa kehittymään ja valloittamaan uusia markkinoita.

Ülemiste on Tallinnan uuden teknologian moderni yrityshautomo, johon on keskittynyt merkittävimmät tietotekniikan yritykset kaupungissa. Äskettäisen yrityskaupan myötä se on nyt siirtynyt enemmistöltään suomalaisomistukseen.


Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply