AirBaltic myy lentolippuja Maximan kautta

Latvian halpalentoyhtiö airBaltic on liittoutunut vähittäiskauppaketjun Maximan kanssa ja myy lentovarauksia koeluontoisesti elintarvikekaupoista joulukuun alussa pari viikkoa, näin kertoo konsernin viestintäjohtaja Janis Vanags.

Tero Taskila, airBalticista jatkaa: kaikki Maximan asiakkaat voivat nyt ostaa halpoja lentolippuja, leipää, maitoa ja makkaraa samalla kertaa koko Baltiassa. Vastaavat tarjoukset Skandinaviassa ja Baltiassa viime vuosina ovat osoittaneet, että halvempien lentolippujen houkuttelevat tuhansia uusia asiakkaita vähittäiskauppaan.

Ivars Andins Maximasta sanoo: Tämän kätevän ja yksinkertaisen konseptin kautta voimme tarjota Maximan asiakkaille unelmia matkustaa lähes 80 airBalticin kohteeseen Euroopassa, Lähi-idän ja Venäjällä. Uskomme, että tämä tarjous on erittäin hyvä lahja kaikille uskollisille asiakkaillemme, jotka omistavat meidän "Paldies" / "Ačiū" / "Aitah" -kantaasiakaskortteja Baltian maissa.

Myydyt varaukset  (ts e-voucherit) saa ostaa nyt Maximasta vain rajoitetun ajan 1...15 joulukuuta. Kaikki Maximan kanta-asiakasohjelmaan osallistujat voivat ostaa näitä suoraan.

Lentojen hinnat ovat:

  • Baltian ja Skandinavian lentokenttien maksaa 25 latia (EEK 800, LTL 149).
  • Lennot Länsi-Eurooppaan maksaa LVL 35 (EEK 110, LTL 249)
  • Venäjä maksaa LVL 45 (EEK1300, LTL 299)
  • Ostettu varaus kattaa koko matkalipun hinnan:  mukaan lukien kaikki verot ja maksut, mutta ei oheispalveluja kuten vakuutukset ja matkalaukkujen tarkastukset tai hotellit.

Varauksia voi vaihtaa lipuiksi lähes kaikkiin airBalticin kohteisiin Euroopassa, Lähi-idästä ja Venäjällä. Matkustajat voivat alkaa matkansa Riiasta, Tallinnasta tai Vilnasta. Yksi varaus on aina sama kuin menolippu. Meno-paluu tiketin osto vaatii siten kaksi varausta.

Varaaminen tapahtuu seuraavasti:

  • Asiakas ostaa tietyn haluamansa hintaisen varauksen (ts e-kuponki) omasta Maximasta.
  • Varaus muuttuu tietyksi lennoksi airBalticin kotisivulla: airBaltic.com
  • Lento muuttuu lentolipuksi lentokentän terminaalista.

Maximalla on lähes 400 vähittäiskauppaa nykyään Baltiassa.

airBaltic on eräs nopeimmin laajenevista halpalentoyhtiöistä Suomessa.

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply