Kalamajan uusien kotihelmien tarjonta voimistuu lisää


Kalamajan runsas ylitarjonta + raju kilpailu uusissa kodeissa on luonut nopeasti ostajan markkinat moniin lähiön myymättömiin uusiin taloihin kehittäjien toimesta Pohja-Tallinnassa. Nykyään voit löytää ainakin kuusi suurta rakennusprojektia, joissa tarjotaan yksittäisiä koteja melko kannattavaan hintaan. Tästä katsauksesta löydät tarkat tiedot miltä ALE-markkina vaikuttaa tänään.

Seuraavasta kuvasta näet mitkä Kalamajan uudet talot ovat kaikista lähiön kannattavista niitä parhaimpia hinnoittelunsa puolesta ostajalle.

Lähiöstä voi löytää tänään kuusi aivan uutta taloa tarjoten ostajan etua selvimmin (ts oranssit pallot)
  • Kaikki nämä kodit ovat 3-4 huonetta sisältäviä & useimmiten lähes 100 m2 tai suurempia.
  • Aivan uudet kodit alkavat nyt lähestyä 2000 €/m2 haamurajaa muutamissa tarjouksissa.
  • Enimmillään ostajan etua tarjotaan jopa +50 000 € vrt sen lähiympäristöön verraten samalla kun pyynnöt alimmillaan ovat jo 150 000 €:n tasoilla. Ts tarjoukset painuvat selvästi jo koko Pohja-Tallinnan myyjien markkinahinnan alle (2196 €/m).

Kun tarkemmin katsotaan muutamien näiden parhaimpien uusien edullisten kotien koko markkinakehitystä & -tilannetta, voidaan myös helpommin ymmärtää millaisen haasteen edessä kehittäjät / myyjät nyt taistelevat lähiön markkinoilla.

Vana-Kalamaja 39

Vasta viime vuonna 2017 rakennettu uusi koti tarjoaa lisäarvoa +27% & >50 000 € sen ostajalle tänään
Vana-Kalamaja 39, Kalamaja, Pohja-Tallinn

Tööstuse 31a

Vasta äskettäin markkinoille ilmestynyt uusi myymätön jo vähän pienempi koti
Tööstuse 31a, Kalamaja, Pohja-Tallinn

Kungla 40

Markkinoille jähmettynyt uusi koti heti lähiön puiston naapurissa
Kungla 40, Kalamaja, Pohja-Tallinn

Kalamajan myyntitungos näkyy ja tuntuu nyt markkinoilla ostajan eduksi selvästi ja myös lähikuukausina kun  koronnostot ovat siirtäneet lainoituskyvyn pois näin kalliilta alueilta yhä useammalta ostajalta paikallisesti kaupungissa.

Tästä syystä useat kehittäjät kilpailevat nyt yksittäisillä kodeillaan erittäin tiukasti jopa niin, että monet uudet kodit kilpailevat melko suoraan vanhoja hyväkuntoisia koteja vastaan.

Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain auttaa sinua löytämää uudistuotannon kotien kannattavimmat helmet nopeasti & tehokkaasti markkinan nykytilanteesta Tallinnasta. Kotihelmen kalastajan pääkaupunki on avoinna sinulle jo tänään 😀 😀 😀