Kalamajan parasta uudistuotantoa jo yhä halvemmalla


Uudistuotannon se ”suuri tsunami” -myrsky alkaa näkyä Kalamajassa yhä selvemmin kotien markkinoilla. Eräs suuri yksityinen kehittäjä on listannut viime viikolla useita vm 2018 luksuskotejaan erityisen halvalla markkinoille. Tässä on tuoreinta katsausta muutamiin houkuttelevimpiin koteihin näistä.

Puhutaan tässä tarkemmin siis upouudesta vm 2018 ns ”Loftit” -projektista, jonka tarkka osoite on Tööstuse 47d ja joka sijaitsee aivan Kalamajan etäisimmässä kärjessä keskustasta katsoen.

Kalamajan uusien kotien huojunta muuttaa hinnoiteluja yhä aktiivisemmin

Talon kehittäjä on listannut uusina myynnin tarjouksina kaikkiaan viisi kappaletta koteja, joiden hinta on heti alkuun jo ostajalle kannattava vrt Kalamajan normaaliin tasoon. Tässä on kaksi kaikkein kannattavinta niistä tarkemmin.

Kalamajan parhaat 4-huonetta tarjoavat n +25 000 € etua ostajalle

 

 

Sata neliötä upouusissa kodeissa näyttää yhä halvemmalta ostajalle jatkossa täällä
Lainoituksen kiristyminen & markkinan viileneminen on prosessi, jolta voit odottaa yhä lisää näitä entistäkin parempia tarjouksia kaikkein eniten ylikuumentuneilta alueilta Tallinnasta.
Kun & jos olet nyt hakemassa laadukasta kotia edullisesti, niin mm nämä Kalamajan mahdollisuudet ovat erittäin mielenkiintoisia mahdollisuuksia sinulle ostajana. Pitkän aikavälin sijoittajalle alue on optimaalinen myös vuokratuottojen kannalta, koska lähiö innostaa kaupungissa erittäin suurta joukkoa vuokralle pyrkiviä näinä aikoina.

Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain auttaa sinua löytämään nopeasti & helposti juuri ne parhaat uudistuotannon tarjoukset arvoltaan helposti kuten nämä Kalamajan kodit osoittavat.