Maxima lupaa laajentaa rajusti

Maxima Viro OÜ tj Renata Vaitkeviciuse mukaan Viron talous on nyt niin paljon toipunut, että voidaan jälleen jatkaa laajentumista sen markkinoilla. Ruokatavaraketju on ilmoittanut aikovansa ensi vuonna Virossa perustaa kymmenkunta uutta myymälää. Jos emme kahtena viime vuonna taantuman vuoksi laajentuneet juurikaan, puramme tämän paineen nyt kerralla pois, jatkaa hän.

Yrityksen antaman ilmoituksen mukaan laajentumisen nopeus riippuu talouden yleisestä kehityksestä. Viron markkinoilla on jo nykyisin kova kilpailu: kauppojen määrä vs asukasmäärä on naapurimaita korkeampi.

Uusissa myymälöissä muhii mukavsasti myös uusia työpaikkoja Virolle palvelusektorissa ja ensi vuonna uudet luvatut Maximat työllistävät yli 600 ihmistä lisää toteutuessaan.

Varmasti haluamme avata ensi vuonna ensimmäisen Maxima XX supermarketin Tallinnassa. Supermarketin kokoon emme vielä ole päässeet aiemmin tässä Baltian pääkaupungissa, muissa pääkaupungeissa (ts Riga ja Vilna) on kuitenkin juuri tämä erittäin suosittu ostopaikka, toteaa Vaitkevicius.

Lisäksi on tarkoitus avata Maxima XX supermarket myös Pärnussa, jossa tänä vuonna kaksi Maxima X lähikauppaa suljettiin.

Asiasta uutisoi E24.ee

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply