Kehittäjä alensi uusia talojaan jo vanhojen kotien hintoihin

Uusien talojen kehittäjä & myyjä on tuonut kotinsa hinnat käytännössä vanhojen kotien tasolle Haaberstin kaupunginosassa nyt äskettäin. Tälle alueelle on viime vuosina luotu valtava määrä vielä myymättömiä kerrostaloja, joista nyt osa siirtyy ostajan kannalta hyvin edulliseen hintaluokkaan. Nämä uudet tuliterät talot on rakennettu viime vuonna 2017.

Tarkemmin summattuna hintoja on yhteensä uusissa taloissa tarkistettu alas -160 000 €.

Uudet talot Paldiskin maantien läheisyydessä Haabersti:ssa

Kokonaisuudessaan kehittäjän hintapainetta voit selittää katsomalla mitä on tapahtunut Haabersti:n alueella sen m2-keskihinnassa, joka on ollut selvässä laskupaineessa viime kuukausien aikana.

Pyynnöt Haaberstin alueella myyjillä vuoden ajalta

Myöskään kauppa ei ole käynyt kehittäjän toivomalla tavalla kovinkaan nopeasti vaan tämä talo on pysynyt listoilla jo reilusti yli 1,5 vuotta. Kodit ovat nyt ylittäneen n 4x normaalin myyntiajan alueella mikä on viime viikkoina muuttanut kehittäjän pyyntöjä selvästi alemmas.

Uuden talon kodin myynti on reilusti viivästynyttä
Kodin ostajallehan tämä on toki upea uutinen: jos haluat asua Tallinnassa hieman kauempana keskustasta voit tehdä tällaisia löytöjä muuttaa jo huomenna upouuteen kotiin & taloon.

Markkinatiedot tarjoaa
Kotiselaimen avulla voit tehdä ostajan & asunnon vaihtajan upeita löytöjä Tallinnan nopeasti liikkuvilta kiinteistöjen markkinoilta.

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara