Öljymyynti kilpailuviraston syyniin

Kolme suurinta polttoaineiden vähittäisjakelijaa: Neste BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , Statoil BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  ja Lukoil BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ovat Latvian lehdistön raportoimana joutuneet maan kilpailuviranomaisen tehotarkastukseen. Kolmosia epäillään paikallisesti maan kilpailulain rikkomisesta.
--
Kilpailuviranomaisen tiedottaja Inita Kabanova sanoi medialle, että tutkinta on todella alkanut,  mutta enemmän tästä aiheesta nyt ei voi paljastaa.  Latvian omat tiedotusvälineet raportoivat, että virasto on käynyt myös kolmessa yrityksessä paikan päällä.
--


Statoilin viestintäpäällikkö Jaana Pauts sanoi, että voidaan vahvistaa että Latvian kilpailuviranomaisen työntekijät  kävivät SIA Latvia Statoil toimistossa ja huoltoasemilla tietoja keräten.
--
Statoil on vastuullinen yritys ja toimii kilpailuviraston kanssa täydessä yhteistyössä jotta varmistetaan terve kilpailu polttoaineiden vähittäismarkkinoilla. Lisätietoa emme voi tällä hetkellä tarjota koska Latvia nkilpailuviranomaisen aloittama tutkimus on vielä edelleen kesken.

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply