Webmedia IT-yrityskaupoilla Suomessa
Webmedia (11158709, 10391131) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . julkaisi suomalaisen yrityskaupan tänään ja tuplasi henkilöstönsä ostaessaan CCC :n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

Meillä on paljon CCC -kokemuksista opittavaa Suomessa, uskoo firman tj Priit Alamäe päivän lehdistöpalaverissaan, jossa julkistettiin Webmedia Groupin yrityskauppa.

--
Webmedia tämän vuoden ennustettu oma liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa. Olemme aloittaneet projekteja Venäjällä ja Persianlahden maissa ja pian Afrikassakin, sanoo Alamäe.

--
CCC on hyvin selkeästi kohdennettu ohjelmistoyritys, jonka v 2011 ennustettu liikevaihto on 22 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on noin 200 työntekijää ja kyseessä on tunnustettu toimija Suomen markkinoilla, kuvaili Alamäe.

--

Webmedian kauppa nyt yli kaksinkertaistaa myynnin nykytilanteeseen verrattuna. Konsernin tämän vuoden liikevaihto on odotettavissa yli 40 miljoonaa euroa.

Tj Alamäe uskoo, että yritys lopettaa tänä vuonna 4 miljoonan euron voitolla.

Liittymisen jälkeen olemme markkinajohtaja Baltiassa ja kuulumme myös Pohjoismaissa TOP-25 yritysten joukkoon. Mikä on ihan hyvä saavutus, hehkuttaa pomo.

--

Koska kasvu on nopeaa, niin Webmedia on valmis ottamaan tänään töihin 50  ja vuoden aikana 100 uutta IT-ammattilaista.

--

Tärkeää on se, että tämän vuoden aikana olemme vahvistamassa merkittävästi myös yrityksen johtoa. Johtoon on integroitu Suomen ylin johto kuten Jorma Kallio, joka on ottanut vastuun, että alkaa kehittämään myös Suomen puolelle liiketoimintaa ja koko myyntiprosessia, päättää Alamäe.

--

Asiakaskunta on Alamäe mukaan CCC Corparation yrityksessä vaikuttava. Niiden asiakkaita ovat johtavat suomalaiset yritykset ja ne toimivat hyvin erilaisilla aloilla. Painopiste on raskaan teollisuuden, logistiikan ja öljyteollisuuden piirissä. CCC asiakkaita ovat esimerkiksi Neste Oil, Ruukki jne. Hän lisäsi, että puolet liiketoiminnasta on julkisella sektorilla: asiakkaina on esimerkiksi verovirasto, PRH ja monet muut viranomaistahot.

Webmedia Group osti 97,57% Suomen IT-firmasta CCC Corporationin osakkeista. CCC perustettiin Corpation v 1985.

Toim. Yrityskauppahintaa ei julkistettu. Paikallinen media ei myöskään suitsutuksissaan ole jaksanut huomioida, että yrityksen pääkonttori on Oulun lähettyvillä ja sen lähinkin toimipiste sijaitsee Vantaalla eikä aivan Helsingissä saati Espoossa. Suomi yleensä näyttäytyy bisnesmedialle aina yhtenä pääkaupunkina kun luodaan näitä uusia visioita.

Get Directions

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply