BN4F mukana Nunne7 avajaisissa

Toimituksemme sai yllättäen kunnian osallistua tuoreen uuden italialaisravintolan Nunne7 :n VIP-avajaisjuhlaan eilen Tallinnan vanhassa kaupungissa.

Pohjois-Italian herkkujen ytimeen

Tarjolla uskomaton kattaus aitoa italialaista ruokaa ja juomaa mukavan intiimin kodikkaan ilmapiirin kera. Erikoisuutena kiertävä kuuma "kahvipiippu", jonka salaista sekoitusta seurueemme jäi vain turhaan arvailemaan. Kuulemma Pohjois-Italiassa valloitetaan suksilla vuoria kunhan ensin on nautittu mieltä rohkaisevat "kahvit"...

Daniele

Paikkaa pyörittää jo pitkään vanhassa kaupungissa toiminut italialais-eestiläinen pariskunta: Daniele ja Eeva. Isännällä on erikoistietämys juuri Pohjois-Italian parhaista viinilaaduista ja suorat tuontiyhteydet tuolta alueelta. Nunne7 :n omasta viinikellarista voit ostaa harvinaisempia viinejä myös kotiin vietäväksi.

Myös perheen poikakin on otettu jo hyvin varhaisessa vaiheessa perhebisnekseen mukaan "harjoittelemaan" kuten oheiskuvasta voit päätellä.

BN4F toivottaakin paljon onnea Nunne7 ravintolaan !

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply