Uus Maa: ei povaa buumia asuntomarkkinoilleSuuren asuntovälittäjän Uus Maa:n (10307231) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hallituksen pj Sucksdorff totesi hän oletti talousanalyytikkojen aiempiin arvioihin tukien, että maan ensimmäisen neljänneksen BKT-kasvu on vähäisempää. "Odotin vielä sellaista 4-5% kasvua, mutta tämä oli positiivinen yllätys että kasvu oli suurempi", hän lisäsi.

--
Koska vienti on edelleen Viron talouden kasvun osalta tukipilari on viennin kasvun jatkuminen tulevaisuuden ehto eli  kuinka hyvin menee tärkeimmillä vientimarkkinoilla. "Viron tärkeimmät vientimarkkinoille ovat tällä hetkellä Ruotsi ja Suomi. Kun taas Venäjän suunta kasvaa nopeimmin suuremmaksi.  Uskon, että viennin kasvu  jatkuu vakaampana. Varmasti emme näe tällaisia ​​lukuja enää tulevaisuudessa. "

Sucksdorff kuvailee, että menee varmasti vielä pari vuotta kunnes asuntomarkkinoilla alkaa oikeaa kasvua syntymään. "Kun tarkastellaan kiinteistöjen elinkaarta, niin me olemme päässeet kiinteistön elinkaaressa takaisin hitaan kasvun uralle ja nopean kasvun kausi on vielä jossain tulevaisuudessa."

http://www.ehitusuudised.ee/article/2011/5/12/sucksdorff-kinnisvara-enne-paari-aastat-kasvu-ei-toeta

Get Directions

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply