Google Translator

Freelance PHP Developer

Tarjouksissa & tarkastelussamme nyt parhaan lisäarvon halventuneet kodit tällä kertaa eli “TOP-ALEt”. Näiden kotien joukko antaa tilaisuuden tutustua uusiin tarjouksiin, jotka luovat eniten lisäarvoa niiden ikiomassa ympäristössään. Viikkokatsaus poimii sinulle tarkalle ostajalle (/myyjällekin) näin vain parhaita edullisia koteja esiin, joissa kilpailukykyisempi hinta + juuri kohonnut arvostus kohtaavat toisensa. Tästä katsauksesta lähtien voit avata myös koko myynti-ilmoitukset suoraan uutiskirjeestämme nopeasti & helposti.

Olkaapa hyvä !

Suuri kolmio
rapatusta puutalosta (79,0 m2)
Kalamajan valtava uustuotanto haastaa kodin myyntiä tässä lähiössä vankasti nykyään. Tarjous on nyt jopa n 37 tuhatta euroa alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (135 918 €) tässä kodissa: 99 000 €. Suurin arvostusta nostava tekijä on kodin koko 79 m2 (+7%) tässä kohtaa markkinoita. Neliöhinta on merkittävästi alle lähiön keskihintaa 2415 €/m2. Tarjous on myös melko nuori markkinoilla.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Rauhallista asumista keskustan läheltä perheelle.

NYT
99 000 €
Markkinoilla
5 viikkoa
Alkuhinta
119 500 €

-

Tilava upouusi neliö
saunan kera tehdastalosta (128,0 m2)
Myyntiä haastaa edellisen tapaan Kalamajan ylituotanto kodeissaan. Kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kodin koko 128 m2 (+7%) markkinoilla nyt. Uusi myyntihinta on nyt n 9 tuhatta alle kotiselaimen aluehintasuosituksen 208 290 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 199 000 €. Tarjous on aivan tuore markkinoilla & heti tarjouksessa.
Yleisarvosana: 4/5 kotibarometria
Koti meren läheisyyteen hittilähiön ytimestä.
, Kalamaja, Kesklinn

NYT
199 000 €
Markkinoilla
1 viikkoa
Alkuhinta
199 000 €

-

Peruskaksio
hissitalosta sijoittajallle (43,0 m2)
Pakkohuutokauppa on myös hyvä mahdollisuus erittäin kilpailukykyiseen hintaan tässä kohtaa kaupunkia. Hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kodin kerros katutasosta (+10%) tällä pienalueella nykyään. Pyyntö 598 €/m2 on valltavasti alle lähiön keskihinnan myöski & myyntihinta on myös alle aluehintasuosituksen (52 085 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia nykymarkkinoilla: 25 730 €. Tarjous on aivan uusi & vaatii toki juristin tarjousta jätettäessä jotta kaikki menee ihan oikein loppuun asti pienenä lisäkustannuksena.
Yleisarvosana: 3/5 kotibarometria
Sopiva koti pieneen vuokrasijoitukseen keskustasta.

NYT
25 730 €
Markkinoilla
1 viikkoa
Alkuhinta
25 730 €

-

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin

  • Kotiselaimen TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten painikkeesta, joka avaa sen kartalle esiin.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa.

.

© 2018 Home Browser | Kotiselain
Best Home's Info for Tallinn | Parhaat asuntotiedot Tallinnaan
Suffusion theme by Sayontan Sinha