Google Translator

Freelance PHP Developer
Tarjouksissa & tarkastelussamme nyt parhaan lisäarvon halventuneet kodit tällä kertaa eli “TOP-ALEt”. Näiden kotien joukko antaa tilaisuuden tutustua uusiin tarjouksiin, jotka luovat eniten lisäarvoa niiden ikiomassa ympäristössään. Viikkokatsaus poimii sinulle tarkalle ostajalle (/myyjällekin) näin vain parhaita edullisia koteja esiin, joissa kilpailukykyisempi hinta + juuri kohonnut arvostus kohtaavat toisensa. Tästä katsauksesta lähtien voit avata myös koko myynti-ilmoitukset suoraan uutiskirjeestämme nopeasti & helposti.
Olkaapa hyvä !

 Tee-se-itse kaksio
kahdessa kerroksessa (49,1 m2)
Talon läheisyydessä syntyy runsaasti kilpailevaa uustuotantoa Kalamajan puutaloihin (mm Niine 12  & Kopli 38 kilpailijat) samassa luokassa. Tarjous on nyt jo n 11 tuhatta euroa alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (88 611 €) tässä kodissa: 78 000 €. Suurin arvostusta nostava tekijä on rak.v 1936 (+6%). Neliöhinta 1589 €/m2 on myös selvästi alle Kalamajan lähiötarjousten viikon keskiarvon 2486 €/m2. Tarjousta on uutena markkinoilla & jo heti reiluun ALE-hintaan listautuneena.
Puolivalmista etsivän remonttireiskan unelma.

NYT
78 000 €
Markkinoilla
1 viikkoa
Alkuhinta
78 000 €

Kivitalon arvokolmio valtavan uustuotannon lähiöstä

 Perussiisti kolmio
monien palveljun ääreltä (70,5 m2)
Tämän kodin myyntiä haastaa ympäristön valvata nouseva halpa uudistuotanto (mm Manufaktuuri 14). Eniten kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kodin koko (+8%) markkinoilla nyt. Uusi myyntihinta on nyt reilusti alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (104 145 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 91 000 €. Tarjous on laskenut reilusti viime viikkoina yhä edelleen.
Koti nopeasti kehyttävästä lähiöstä.

NYT
91 900 €
Markkinoilla
8 viikkoa
Alkuhinta
105 000 €

Uudistetun hirsitalon kolmio hipsterilähiössä

Uudistettu kolmio
kahdessa kerroksessa (66,6 m2)
Lähistöllä on muutama kolmio samassa hinta- & kokoluokassa (Soo 9), jotka haastavat kodin myyntiä eniten. Eniten kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kodin koko (+3%) keskustan alueella nykyään. Miinusta syntyy talon 1. & sokkelikerroksesta (-6%) markkinoilla. Tästä huolimatta, myyntihinta on nyt jo kuitenkin alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (124 279 €) anteliaasti juuri tässä kohtaa kaupunkia nykymarkkinoilla: 97 000 €. Tarjous lähestyy keski-ikää ja on juuri laskenut 2. kerran sen historiassaan.
Puutalon romantiikkaa hipsterilähiöstä.
, Kalamaja, Kesklinn

NYT
97 000 €
Markkinoilla
9 viikkoa
Alkuhinta
112 000 €

Uusitun kerrostalon kaksio ydinkeskustasta

Suuri valoisa neliö
Jugend-kivitalosta (133,5 m2)
Kilpailua jo näin suuressa kokoluokassa on paikallisesti aika vähän tätä tarjousta vastaan. Eniten kotiselaimen hintasuosituksen arvostusta nostava tekijä on kodin huoneiden lkm & koko (+10% ja +8%) kaupunginosassa nykyään. Tarjous on nyt alle kotiselaimen aluehintasuosituksen (292 498 €) juuri tässä kohtaa kaupunkia: 240 000  €. Tarjous on varhaisessa keski-iässä ja laski reippaasti nyt 2. kerran.
Suurperheen koti vanhan kaupungin naapurissa.

NYT
240 000 €
Markkinoilla
7 viikkoa
Alkuhinta
279 000 €

Upouusi suurkoti Kalamajan ytimessä

 

Markkinatiedot tarjoaa

Yhdellä napautuksella TOP-ALEt & kahdella napautuksella MEGAhalpuuttajat esiin

  • Kotiselaimen viikoittaiset muuttuneet TOP-ALEt avaat helposti menemällä kaupunginosaan ja aloittamalla sitten omasta listan painikkeesta.
  • Tarkemmat kodin tarjoustiedot löytyvät aina napauttamalla väritettyä hintakuplaa kun kartta zoomaa alueelle automaattisesti.

.

© 2018 Home Browser | Kotiselain
Best Home's Info for Tallinn | Parhaat asuntotiedot Tallinnaan
Suffusion theme by Sayontan Sinha