Google Translator

Freelance PHP Developer
Uuden ennakkomerkittävän uustuotannon tarjoushinnat ovat jatkaneet laskujaan Tallinnassa ennustetusti kilpailun yhä vaan tiivistyessä: monien nyt rakentamattomien projektien taloista saatkin varata uuden kodin jopa alle koko asuinalueen m2-keskihinnan – yllättäen! Merkkejä kilpailun loppumisesta ei kuitenkaan ole näköpiirissä vaikka Tallinnassa jo odottaa ostajaansa >200 uutta taloa + näiden upouutta kotia, joissa siis kukaan ei ole vielä aikaisemmin asunut. Tästä jutusta löydät parhaat vinkit viime aikojen uusien kotien tehokkaaseen hakuun markkinoilta.

Normaali kaavahan toimii markkinoilla niin, että kehittäjä ennakkomarkkinoinnissaan myy aina ennätyshalvalla ne ensimmäiset talonsa kodit & riskin ostajille, jonka johdosta itse rakentaminen voi edes käynnistyä. Jatkossa hinta/m2 vähän sitten nousee & lopulta aivan viimeiset ostajat tilittävät ne todelliset tuottamisen premium-bonukset rakentajan kassaan halutessaan enää muuttaa ko taloon sisään asujiksi. Aika simppeliä, eikös vaan? Rakentajalla on optimissaan varaa pitää aivan viimeiset myymättömät tyhjänä vaikka vuosikausia etenkin nyt kun markkina-arvojen nousu yhä vaan jatkuu & pelaa kiinteistöpeliä juuri toivottuun oikeaan suuntaan Tallinnassa.

Nykyään siis kehittäjät & näiden myyntiin erikoistuneet välittäjät ovat siirtyneet yhä enemmän alemman keskiluokan voluumiin & tuotantoon: eri puolille pääkaupunkia nousee nyt valtava määrä uutta asuintilaa mm massiivisiin halpoihin kerros- & tornitaloihin.

Uustuotannon hurmaavat ALE:t

Kotiselaimen oman tehokkaan markkina-arvon näkymän kautta voit nähdä automaattisesti kotimarkkinoilta mm sen mihin hintaluokkaan & millaisella ALE:lla ovat uuden projektin tarjoukset kaupan juuuri nyt – siis erittäin hyödyllistä jos olet esim hakemassa sijoitusta / omaa kotia Tallinnaan. Tässä on hyvä esimerkki miltä hinnoittelu näyttää eräällä suositulla paikallisella kaupunginosan alueella.

Äskettäin markkinoille tullut Pohja-Tallinnan tuleva kerrostalo tarjoaa alle keskihinnan (ts oranssit pallot) uusia koteja

Uuden kodin ostajana onkin hyvä tietää & tuntea aluemarkkinat jotta pystyt paremmin hahmottamaan selvästi sinulle tarjotun asunnon hinta-laatu suhteen siinä elämän tärkeimmässä kiinteistökaupassa.
Markkinatiedot tarjoaa

Kotiselain pitää automaattisesti kirjaa puolestasi parhainta alueellista arvoa tarjoavista avoimista kodin tarjouksista & näyttää ne yhdellä silmäyksellä eri puolelta Tallinnaa juuri kun sitä eniten tarvitset & kaipaat.

© 2018 Home Browser | Kotiselain
Best Home's Info for Tallinn | Parhaat asuntotiedot Tallinnaan
Suffusion theme by Sayontan Sinha