Tele2: uusi tarjous ulkomaalaisille internettiin
Tele2 (10069046) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tuo alas matkaviestinoperaattoreiden mobiilin internetin roaming-hintoja Latviassa ja Liettuassa ja tarjoaa uutta mahdollisuutta käyttää mobiilia internetiä yhtenä pakettina kaikissa 3 Baltian maissa.

Tele2 tarjoaa keskiviikosta (4. toukokuuta) yrityskäyttäjille internetin pakettia, jossa 7,14 euron min hintaa vastaan ​​asiakkaat voivat käyttää Latviassa ja Liettuassa Tele2 -verkossa datayhteyttä hintaan 0,14 euroa / MB. Vertailun vuoksi, tänään maksaa keskimäärin ulkomailla kulutettujen mobiilin internet n. 3,2 euroa / MB eli hinta laskee reilusti.

Toisena eri tarjouksena firma tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille internetin pakettia, jossa 34,74 euron / kk hintaa vastaan ​​saa käyttää enintään 3GB Baltiassa surffailuun netissä.

Tele2 yritys- ja sisältöpalveluiden johtaja Andres Jõesaaren mukaan paketit on suunnattu Baltian maissa matkustaville yrityskäyttäjille tai Baltian kesällä matkustaville turisteille, jotka haluavat avata edullisen tavan mobiiliin nettiin.

Lisätietoja:

Viron toiseksi suurin matkapuhelinoperaattori Tele2 kuuluu teleyritys kuuluu kansainväliseen konserniin Tele2 AB. Tele2 Eesti AS:n tarkoituksena on tarjota edullisia ja laadukkaita langattomia palveluita sekä yksityis- että yritysasiakkaille.2010 lopussa Virossa Tele2 -palveluja käytti 468 000 asiakasta, jolla Tele2 omistaa 34% siivun markkinaosuuden. Tele2 -palveluja globaalisti käyttää 31 miljoonaa asiakasta 11 maassa yhteensä.

Toim. Tele2:n mobiilipalvelut ovat kehittyneet aggressiivisesti paikallisessa mediassa katsottuna: hinnat seuraavat selvästi kilpailijoita ja mobiiliverkkoakin päivitetään nopeammaksi Tallinnan alueella melko kiitettävästi. Jonkun verran esiintyy kuitenkin soraääniä ja tyytymättömyyttä 3G -signaalin luotettavuuteen kun asiasta keskustelee joiden paikallisten nuorempien tehokäyttäjien kanssa. Mielikuvissa johtajana tunnutaan pitävän monasti EMT:tä mihin varmaan osaltaan vaikuttaa sen virolaisperäinen pääoma ja omistusrakenne.

Get Directions

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply