IPO kuumetta kohti kesää

Tallinnan pörssiin on - huhujen mukaan - tarjolla uusi listautuva paikallinen yritys, jonka IPO tulisi järjestää vielä ennen juhannusta.  Todennäköisimpiä ehdokkaita paikallisen kauppalehden mukaan olisivat:  VKG (11436628) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , BLRT (10068499) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ,  LHV (11098261) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  ja ABC Grupi (10419384) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  yksityiset suuryritykset.

Näiden yritysten toimialat ovat:

  • VKG, virolainen kemian, raskaan teollisuuden ja sähkötekniikan konserni.
  • BLRT, perinteinen venäläisvetoinen EMEA-painoitteinen laivatelakka ja -teollisuutta, kiinteistösijoittaja, ym.
  • LHV, virolainen pankkikonserni Balttiassa ja Skandinaviassa, kulutusluottoja Suomessa.
  • ABC Grupp, virolainen vähittäiskauppakonserni: autoja (Renault & Dacia), kansainvälisten brändien edustuksetCOMARKET-vähittäiskauppaketju, ym, ym.


"Tietojemme mukaan todellakin yksi yritys valmistautuu pörssiin listautumista ja nykyisten suunnitelmien mukaan  tämä voisi tapahtua ennen juhannusta,"  vahvisti lehdelle NASDAQ OMX Tallinnan (10359206) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . paikallisen pörssin tj Andrus Alber.

http://www.ap3.ee/article/2011/4/28/jaanipaevaks-tallinna-borsil-uus-ettevote

Get Directions

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply