Viimeisimmät hintamuutokset esiin automaattisesti

Kodin suuria halpuutuksia kotiselaimelta Kesklinn:n alueelle ympyröitynä esiin
Ne merkittävimmät ALE:t kodin markkinoilta ovat yhden painalluksen takana kotiselaimelta Tallinnaan viikoittain. Hyvin kattavasta markkinatiedosta on nyt helppoa tarkistaa yhdellä silmäyksellä missä ja kuinka paljon kodit muuttuvat & halpenevat eri kaupunginosissa juuri viime viikolla.

Seuraamalla alennusten kehitystä kotien markkinaan voi oppia aika paljon lisää eri alueiden myyjistä hyvinkin paikallisesti. Joissain lähiöissä on jo selvästi sisäisiä paineita, jotka ajavat herkemmin myyjiä tekemään suuriakin myönnytyksiä tarjousten hinnoissaan ostajalle kuin toisaalla. Tämä korostuu alennusten keskittymisessä kartalle tiettyihin alueisiin nykyään.

Tallinnasta löytyy joitain pieniä lähiöitä, joissa nämä kaksi ehtoa totetuvat samaan aikaan:

  1. Suuri osa tarjouksista on jo alle edellisen toteutumien m2-keskihinnan viime ajoilta (ts vihreät ympyrät)
  2. Tarjoukset liikkuvat yhä alemmas viikoitttain - edellisestä huolimatta

Kotiselaimelta näet nyt tällaisten alueiden hintoja visuaalisesti: palvelussa merkitään yli & alle toteutumahinnan muuttuneet eri väreillä (ts punainen & vihreä) ympyröiden samalla kun alennuksen määrät (/viikossa) ovat puhekuplissa mukana selkeästi euroina. Olitpa sitten kiinnostunut vanhemmista tai uusista ihan kalleimmista kodeista - voit hyödyntää tätä palvelua aina ihan ilmaiseksi.

Kannattaa siis kokeilla, kun kodin omistaminen Tallinnasta innostaa !!

Lue lisää aiheesta:

Markkinatiedot & muutokset

 

Viikon ALEt aina yhdestä painikkeesta kartalle

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara