Google Translator

Freelance PHP Developer
May 042016
 

Kodin isoimmat halpuutuksia kotiselaimelta Kesklinn:n alueelle ympyröitynä

Uutta taas: ne merkittävimmät ALE:t kodin markkinoilta ovat yhden painalluksen takana kotiselaimelta Tallinnaan. Hyvin kattavasta markkinatiedosta on nyt helppoa tarkistaa yhdellä silmäyksellä missä ja kuinka paljon kodit halpenevat eri kaupunginosissa viime viikolla. Ja mikä on parasta: haku toimii kitkatta myös mobiilisti - totta kai !

Seuraamalla alennusten kehitystä kotien markkinaan voi oppia aika paljon lisää eri alueiden myyjistä hyvinkin paikallisesti. Joissain lähiöissä on jo selvästi sisäisiä paineita, jotka ajavat herkemmin myyjiä tekemään suuriakin myönnytyksiä tarjousten hinnoissaan ostajalle kuin toisaalla. Tämä korostuu alennusten keskittymisessä kartalle tiettyihin alueisiin nykyään.

Tallinnasta löytyy joitain pieniä lähiöitä, joissa nämä kaksi ehtoa totetuvat samaan aikaan:

  1. Suuri osa tarjouksista on jo alle edellisen toteutumien m2-keskihinnan viime ajoilta (ts vihreät ympyrät)
  2. Tarjoukset liikkuvat yhä alemmas viikoitttain - edellisestä huolimatta

Kotiselaimelta näet nyt tällaisten alueiden hintoja visuaalisesti: palvelussa merkitään yli & alle toteutumahinnan muuttuneet eri väreillä (ts punainen & vihreä) ympyröiden samalla kun alennuksen määrät (/viikossa) ovat puhekuplissa mukana selkeästi euroina. Olitpa sitten kiinnostunut vanhemmista tai uusista ihan kalleimmista kodeista - voit hyödyntää tätä uutuuspalvelua aina ilmaiseksi.

Kannattaa siis kokeilla, jos asunto-omistaminen Tallinnasta innostaa !

Markkinatiedot tarjoaa

Halpuutukset yhdestä painikkeesta kartalle