Google Translator

Freelance PHP Developer
Apr 292016
 

Kaksoisnapautuksella kivasti hintasuosituksia Pelgulinnan yhdelle talolle tabletissa

Kotien tarjouskannasta nyt talokohtaiset automaattiset hintasuositukset helposti esiin kotiselaimesta koko Tallinnaan. Sekä myyjän että ostajan käyvät keskimääräiset kotien m2-hinnat ovat nyt kaikkien avoimesti käytettävissä kevään uutuutena. Mikään ei estä sen käyttöä - vaikkapa ajankuluksi - laivalla & mobiilisti Helsingistä Tallinnaan.

Juuri äskettäinn kaikille julkisesti avattu uusi palvelu luo entistäkin läpinäkyvämmän ympäristön kodin ostajalle paikallisesti. Se laskee ja merkitsee automaattisesti ns lähialuehinnan talokohtaisesti suosituksena (ts napauttamalla taloa). Tämän avulla on helppoa visuaalisesti arvioida myynnissä olevan kodin talosta sen hinnoittelun järkevyys. Nyt siis helppoa & nopeaa löytää myös aliarvostettuja tarjouksia paikallisesti markkinoilta.

Paikannu & löydä hinnat ympäristöön
Kun vierailet Tallinnassa paikan päällä, voit helposti katsella kotimarkkinoiden tilannetta juuri nyt näkyvään ympäristöön kadulta. Kiinnostaako joku tietty talo? Pikku paikannuspainikkeesta  löydät itsesi mobiililaitteen kartalle missä vain ja kaksoisklikkaamalla kiinnostavaa taloa kartalta löydät sille automaattisesti nykymarkkinatilanteen mukaisen arvion lähialueen hinnoitteluissa. Siis: nopeaa, hauskaa & helppoa !

Hyvä kuitenkin muistaa, että edellä kerrottu uusi jännittävä palvelu perustuu mekaaniseen laskentaan nyt myytävien lähitarjousten suhteen. Parhaimmillaan se onkin kun arvioidaan jo nyt markkinoilla myytävän tarjouksen järkevyyttä suhteessa lähialueen muihin tarjouksiin. Mitä enemmän läheisiä tarjouksia löytyy, sitä parempi on hinnoittelun tarkkuus. Jokainen talo & koti on kuitenkin aivan erilainen kokonaisuus eli tällaista arviota kannattaa pitää vain karkeasti suuntaa antavana.