Thulema avasi taas liikkeensä

AS Kitman (10093994) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . omistukseen siirtynyt liikemerkki Thulema (10096969, konkurssissa) avasi uudelleen tänään huonekalumyymälän.Tänä vuonna heinäkuussa Thulema -tavaramerkin ostanut AS Kitman hankki lisäksi omistukseensa kaikkien Thulema-tuotteiden yksinmyyntioikeudet ja koko liiketoiminnan asiakkuuksineen. Thulema pääsunnittelija on edelleen Martin Pärn. Häntä tukee nyt kuusi muuta suunnittelijaa tiimissä.

Thulema esiintyy nyt myös uuden logon alla, jossa entinen musta-valkoinen yhdistelmä on puna-valkoiseksi muutettuna.

AS Kitman vie tuotteitaan Suomeen, Tanskaan, Ruotsiin, Saksaan, Ranskaan, Venäjälle ja Latviaan. AS Kitman on Baltian maiden johtava kaupan sisustuksen kehittäjä ja valmistaja, jolla on tytäryhtiöt Suomessa ja Latviassa. Vuodessa yritys valmistaa ja asentaa yli 250 000 m² sisustukset.

Asiasta uutisoi E24.ee

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply