Baltika jatkaa Lotten tuotantoaBaltika AS (10144415) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  on vahvistanut yhtiön tavaramerkki  Mosaic säilymisen myynnissään, joka jatkaa Lotte -lastentuotteiden kanssa.

Paikallisessa mediassa ilmestynyt väite, että Baltika on lopettamassa Lotte -tuotteiden myynnin, ei siis pidä paikkaansa, firman brandipomo sanoo.

Mosaic -brandi on Brigitta Kippak:n mukana tarkemmin tuottamassa: Lotte -filmin nuket ja kuviointeja eri kuluttajatuotteissa.

Tänä vuonna ensi-iltaan tuleva uusi elokuva" Lotte ja Moonstone:n salaisuus " lisää pehmeiden lelujen sekaan uuden  nukkejäniksen Tik. Viime tieto on elokuvantekijöiden mukaan elokuvan ensi-ilta on tulevassa elokuussa,  mutta osa uuden elokuvan liittyviä tuotteita  voi jo ostaa ja niitä täydennetään  vielä tämän kevään ja kesän aikana, Kippak hehkuttaa.

Mosaic on Lotte -tuotteiden jakeluun valinnut suurimmat myyntipotentiaaliset kaupat: Kristiine, Rocca al Maren ja Ülemiste kauppakeskukset Tallinnasta, Tarton ja Tarton Kaubamat ja Eedenin keskuksen,  Pärnu Kaubamajan.  Latviassa Mosaic:n Lotte myy tuotteita Riiassa kolmessa myymälässä: Spice-, Alfa- ja Origo-keskuksissa.

Lisäksi Mosaic -kaupoille on Lotte -nuket ja muut tuotteet myynnissä myös tietyille tukkukanaville:  Tallinnan  Kaubamaja,  Stockmann.  Baltika suunnittelee edelleen Lotte tuotteiden myyntiverkoston laajentamista.

Toim. Spekulaatiot mediassa firman seuraavista vaiheista käynnistyivät kun Baltika eilen ilmoitti hakevansa lisärahoitusta osakeannilla pörssistä ja kun sen seurauksena suuri paikallinen pankki ilmoitti laskevansa osakkeen ostosuositusta markkinoilla alaspäin.

Get Directions

A Finn2

Päätoimittaja: Jouni Santara

Leave a Reply