Kaubamaja tahkosi tulosta hyvin

Tallinna Kaubamaja konsernin (10223439) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . 1. kvartaalin liikevaihto kasvoi +2,5 prosenttia yltäen nyt 96,1 miljoonaan euroon.

Pelot euron tuomista vaikutuksista olivat ilmassa ennakkoon markkinoilla ilmassa paikallisesti: kuluttajien mahdollisesti  eurošokki lamauttaisi myynnin kokonaan. Kaikki menikin paljon paremmin kuin ennustettiin, sanoi konsernin pj Raul Puusepp.

Selverin (10379733) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . - super- ja hypermarkettien - v 2011 kvartaalin konsolidoitu liikevaihto oli 72,2  miljoonaa euroa,  joka kasvoi vuoden aikaisemman kauteen verrattuna sekin +1,5%.

Kaubamaja -tavaratalojen liiketoimintasegmentin kolmen ensimmäisen kuukauden liikevaihto oli taasen16,9 miljoonaa euroa ja ne  kasvoivat edellisen vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna +2%.

I.L.U. kosmeetikkakauppoja pyörittävän TKM Beauty Eesti:n (11432276)   BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .   liikevaihto I kvartaalilla 0,6 miljoonaa euroa, joka kasvoi viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna +27,2%.

Konsernin autokaupan segmentin I vuosineljänneksen liikevaihto oli 3,8 miljoonaa euroa, joka ylitti +31,1% saman kauden edellisen vuoden tulot. Vuoden kolmen ensimmäisen kuukauden aikana myytiinkin yhteensä 202 autoa  eli reilut 61 autoa enemmän kuin vuotta aiemmin samana ajanjaksona.

http://www.e24.ee/?id=418785

Toim. Kun paikallisessa Selverissä vieraili viime viikkoina niin huomaa helposti jatkuvat pitkät jonot kassoilla ja joutuvansa odottamaan ostoskärryjen tyhjentäjiä: kuluttaja ei ole menettänyt uskoaan euron takia ja tämäkin liiketulos oli tavallaan kaupoissa jo nähtävillä. Kaubamajalla on selvästi pykälän isompi vaihde päällä kuin esim Sokos:n Prismoissa.

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply