Uudistuotanto halpenee keskustan betonilähiössä rajusti


Keldrimäen lähiössä uudistuotannon kehittäjät tarjoavat halvimmalla uusia asuntoja markkinoille koko keskustan alueella. Lähiö on kuuluisa massiivisista elementtitaloistaan sekä sen vahvasti venäläisperäisistä asukkaistaan. Viime aikainen halventuminen näkyy nyt Tallinnassa kehittäjien reaktiona koko keskustaa kohdanneeseen ostajien viime kuukausien epäsuosioon: hinnoittelu vajoaa yhä alemmas.

Lähiön löytää & tunnistaa parhaiten sen kahdesta ääripisteesteestään: paikallisen Stockmann:n tavaratalon ja Tallinnan päälinja-autoaseman välistä Tartu maantietä lähtiessä. Kuuluisahan lähiö on myös sen vanhanaikaisesta keskustoristaan (ts Keskturg).

Massiivinen betonilähiö heti Tallinnan keskustassa

Koko Tallinnan kotiselaimen kuvassa Keldrimäen lähiöön sijoittuu nyt jopa 6 kpl uudistuotantoa, joiden hintoja on tiputettu alle kaupunginosan m2-keskihintojen äsken. Ts kaikkein eniten koko keskustan alueella uusissa taloissa.

Hinnoittelua uudistuotannon avoimista tarjouskodeista

Uusien tarjousten näkökulmasta tämän suuren betonilähiön tunnelmat ovat myös pohjalukemissa keskustan alueella katsoen: suurin osa sen uusista tarjouksista listautuu markkinoille alle kaupunginosan toteutumahintojen (mustat pisteet) nykyään. Tämä tulva on jatkunut jo viikkoja.

Uudet tarjoukset tässä lähiössä heijastavat jo apeita myyntitunnelmia
Kehittäjien joutuessa yhä ahtaammalle uusissa taloissaan alenevassa hintapaineessa alkavat ylihintaiset  huonoimpien lähiöiden paikalliset muutkin tarjoukset – kuten nyt siis Keldrimäen kohdalla – joustaa eniten alaspäin hinnoitteluissaan.

Markkinatiedot tarjoaa: kotiselaimen kautta selvität helposti & nopeasti uudistuotannon viimeisimmät muutokset Tallinnan kotien markkinoilla oheisten kuvien tapaan.