Hintavedätyksiä usein juuri keskustan lähinaapurien kotien myyjillä 3/2015


Asuntomarkkinoilla on nykyään melko tavallista, että myyntitarjouksia esitetään kalliimman asuinalueen listoilla kun ne oikeasti ovatkaan juuri Tallinnassa – valitettavasti. Eniten tällaista jopa hintojen vedätystä esiintyy mm Lasnamäen ja Pohja-Tallinn:n suuntaan kaikkein kalleimmasta keskustasta. Kotiensa myyjät luovat tällöin ostajalle virheellistä mielikuvaa halvemmasta m2-hinnasta kuin mitä todellisuudessa alueilta yleensä maksetaan. Suurimmat & vakavimmat keinotteluyritykset liittyvät nykyään Sikupillin pienalueeseen heti Kesklinn:n kupeessa.
Ostajana on sinun hyvä tunnistaa Tallinnan kaupunginosat selvästi jos etsit turvallisesti kotia reiluun & luotettavaan hintaan.

Oheisessa markkinakuvassa väärälle alueelle hinnoitellut kodit esiintyvät halvemmilla vaalean vihreillä pisteillä juuri Lasnamäen puolella sinisestä rajasta luoden kuvaa niiden keskustan mukaisista halvemmista m2-hinnoista.

Sikupillin myyjät listaavat Lasnamäen kotejaan melko hämäävästi keskustaan kuuluviksi

Toinen vastaavalla tavalla käyttäytyvä alue sijaitsee Keskustasta Kalamajan ja sen lähinaapureihin suuntaan. Tässä keinottelu ei näyttäydy kuitenkaan yhtä kalliina, koska tiedossa on myös Kalamajan yleisesti korkeammat hintapyynnöt nykyään Tallinnassa.

Kalamajan kodin myyjät uskovat myös usein kuuluvansa keskustan alueeseen

 

Markkinatiedot tarjoaa: kotiselain luo automaattisesti selvän & helpon markkinakuvan sekä myyntitarjousten yksityiskohdista että niiden tarkoista asuinalueista edellisten tapausten mukaan auttaen sinua näin tunnistamaan nopeasti luotettavammat Tallinnan kotimyyjät. Tietomme päivittyvät viikoittain Viron julkisten listausten mukaisesti.