Mobiililiittymät 1/2015: uusi yllätysjohtaja numerosiirroille

Teknisen valvonnan viraston (TJA) julkistilastoista ilmenee, että mobiilinumeroiden siirron kautta on 1/2015 matkapuhelinten operaattoreista eniten numeroita voittanut - yllättäen - Eesti Telekom  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . nyt 2. kk peräkkäin, joka niukasti peittosi Elisan  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . . Perinteistä linjaansa jatkoi myös Tele2  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . menettäen siirroissa numeroitaan edellisten hyväksi.

Viron tekninen virasto kuitenkin haluaa huomauttaa, että pelkkien numeroiden siirto ei suoraan liity kaupallisten yritysten asiakkuuksiin tai niiden markkinoiden voittoon / tulokseen: yhdellä organisaatiolla voi olla monia numeroita ja vain yksi asiakkuus eikä toisaalta numeroiden omistamisen määrä kerro myöskään niiden käyttöaktiivisuudesta. Kaikkien liittymien koko määrä on moninkertainen vrt siirtyviin liittymiin ja sen päälle tulevat uudet avatut liittymät vertailujaksoilta.

  • http://www.tja.ee/numbriliikuvuse-statistika

A Finn

Päätoimittaja: Jouni Santara