Mobiililiittymät 10/2014 (m/m): Tele2 yllätti markkinoilla

Teknisen valvonnan viraston (TJA) julkistilastoista ilmenee, että mobiilinumeroiden siirron kautta on 10/2014 matkapuhelinten operaattoreista eniten numeroita voittanut Elisa  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . . Kuukauden yllättäjänä on pitkästä aikaa nettovoitollaan kuitenkin: Tele2  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . . Konsernin paikallisen fuusion myötä nyt jo entinen EMT BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . joutui kirjaamaan niukkaa miinusta mobiilinumeroidensa uuden nimensä Eesti Telekom BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . alaisuuteen kahden edellä mainitun hyväksi.

Siirtojen koko määrä jatkoi hienoista laskuaan kk tasolla edelliseen nähden lisää.

Viron tekninen virasto kuitenkin haluaa huomauttaa, että pelkkien numeroiden siirto ei suoraan liity kaupallisten yritysten asiakkuuksiin tai niiden markkinoiden voittoon / tulokseen: yhdellä organisaatiolla voi olla monia numeroita ja vain yksi asiakkuus eikä toisaalta numeroiden omistamisen määrä kerro myöskään niiden käyttöaktiivisuudesta. Kaikkien liittymien koko määrä on moninkertainen vrt siirtyviin liittymiin ja sen päälle tulevat uudet avatut liittymät vertailujaksoilta.

  • http://www.tja.ee/numbriliikuvuse-statistika

A Finn

Päätoimittaja: Jouni Santara