Viimsin suosio hiipumassa?

Tallinna kaupungissa Piritan uimarannan takana sijaitsevan Viimsin asuntoalue ei olekaan enää niin suosittu ostajien keskuudessa. Syynä on alueen liian suuri asukasmäärä ja tästä aiheutunut ruuhkaisuus. Näin tiivistää 1Partner Kinnisvara:n (11015625) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . välittäjä Olmer Õigus omassa kolumnissaan.

Harjumaan kunnan markkinat piristyivät heti syyskuun alusta lähtien. Kaupaksi kävivät hyvin hyvän infran varrella sijaitsevat remontoidut 1-2 huoneen asunnot. Ostohalua lisäsi myös >1. kerros ja alempi kuin ylin kerros. Kaikkein suosituimmassa keskustassa ja vanhassa kaupungissa hinnat nousivat jo vuoden takaiseen nähden +10%.

Ostajat olivat myös erittäin kriittisiä sähkö- ja lämmityslaskun koosta.

Viimsin suurimpana pullonkaulana pitää välittäjä asujamäärään nähden jälkeen jäänyttä infrastruktuurin kehitystä (tiet & kulkuyhteydet). Siksi alueella on nyt paljon tarjontaa valmiiksi kaavoitetuissa taloaan odottavissa tonteissa.

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply