Google Translator

Freelance PHP Developer
SEB BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . pankin lainakanta kiinteistöihin kasvaa vaatimaton viiden prosentin vauhtia nykyään, joka asuntolainoittajan & pankin arviona tarkoittaa, että ostajat etsivät uutta kotia hitaasti ja tekevät harkittuja päätöksiä.

SEB pankin hallituksen puheenjohtaja Riho Unt sanoi olevansa iloinen siitä, että valtaosat Viron kodeista ovat jälleen ylittäneet lainojen takaukset, millä on myönteinen vaikutus ihmisten liikkuvuuteen ja asuntojen myyntiin.

“Tutkimus osoittaa myös, että lähes puolet asuinkiinteistöjen kaupoista tehdään ilman pankkien lisärahoitusta “,  kertoo johtaja.

“Tutkimus osoitti myös, että odotukset pankin suuntaan ovat lainanottajilla viimeisten viiden vuoden aikana muuttuneet – halutaan rahoituksen lisäksi mm laajapohjaisia neuvontapalveluja kiinteistöjen yksityisasiakkaille nykyään”.

  • http://majandus24.postimees.ee/2855903/seb-ostjad-on-kinnisvaraturul-endiselt-joupositsioonil
© 2018 Home Browser | Kotiselain
Best Home's Info for Tallinn | Parhaat asuntotiedot Tallinnaan
Suffusion theme by Sayontan Sinha