Ülemiste:n johtoon uusi tuore virolaispomo 8/2014

Ülemiste City:n johtoon nousee sen virolaispuolen omistajista Mainor:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . Margus Nõlvak elokuusta 2014 alkaen, joka on toistaiseksi johtanut Mainor:n tyttären Doranovan BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hankkeita. Nykyinen johtaja Thomas Aak antaa tilaa ja siirtyy toisaalle 8/2014.

Nõlvak uskoo, että hänelle Ülemisten kehitystehtävä on suuri haaste.

"Se on nopeimmin kasvava alue Tallinnassa, jossa teknologiseen liiketoimintaan yhdistyy tietämystä Virosta ja muualta Euroopasta samalla kertaa. Thomas Aak sanoi, että haluaa vapauttaa aikaa ja keskittyä enemmän oman pienen yksityisen bisneksen hoitoon.

Mainor -omistajana Ülo Pärnits sanoo itse ymmärtävänsä hyvin lähdön henkilökohtaisia motiiveja.

Technopolis Ülemiste on suomalais-virolainen yhteishanke Tallinnassa (TPS1V), jonka omistus jakautuu noin puolittain suomalaisen Technopolis:n ja virolaisen Mainor:n kesken.

  • http://majandus24.postimees.ee/2834777/mainor-ulemiste-uueks-juhiks-saab-margus-nolvak

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara