Google Translator

Freelance PHP Developer
Vuodevaatteiden valmistaja Wendre BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . osti Finlaysonin tehtaat Heinolan ja Kankaanpään ja Pietarin kaupungeista, kun Finlaysonin tavaramerkki sekä myymälät siirtyvät uusille omistajille. Finlaysonin Jouko Salakka jättää yhtiön ja siirtää tehtävänsä uudelle omistajalle Peter Huntin käsiin.

Jouko Salakka kertoo, että aiemmin Finlaysonin ja Familon oilivt yhdessä, mutta nyt kun yritykset ovat erillään niin molemmat voivat erikoistua. Kun Familon on myös mukana valmistuksessa, on Finlayson tarkoitettu yksinomaan markkinoinnin ja suunnittelun tueksi. Siten uusi ratkaisu Salakkan mukaan on molemmille yhtiöille parempi.

Hunt sanoo, että ryhmässä tulee pääbrändiksi Familon, joka tavoittaa asiakkaita Suomesta.

Wendre konsernin palveluksessa on yli 900 työntekijää ja yhtiö lisää 170 Finlayson-työntekijää mukaan. Hunt sanoi, että yhtiö ostamien tehtaiden liikevaihto on noin 25 miljoonaa euroa eli konsernin liikevaihto odotetaan kasvavan lähes 125 miljoonaan.

Ostetut tehtaat Suomessa ovat Viroon verrattuina pienempiä ja hitaampitempoisia Hunt sanoi.

Hunt on iloinen siitä kun nyt tuli tilaisuus päästä läsnä Venäjän markkinoille suoraan tuotenimellä Familon.

Hunt kertoo, että Virosta on vaikea toimia kun Venäjän vientitullit ovat niin korkeat. Siten, oma tuotantoyksikkö Venäjällä avaa yritykselle suuria etuja kauppaan. Monet Wendren nykyisistä asiakkaista, esimerkiksi Jysk BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Ikea BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , ovat jo valmiiksi avanneet myymälöitä myös Venäjällä.

Virossa suunnitelee Wendre aloittaa pian myös huonekalujen tuotantoa nyt, kun se osti toukokuun lopulla AS Mainor:n  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . sängyt ja patjat tuoteryhmien tytäryhtiön: Tarmel Furniture  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . . Hunt sanoi, että Ruotsissa on kolme ihmistä, jotka jatkuvasti harjoittavat sen tuotekehitystä: markkinatutkimuksia, tuotevalikoiman suunnittelua. “Ajattelen että n vuoden kuluttua aika on kypsä aloittaa huonekalujen valmistus,” sanoi Hunt.

  • http://majandus24.postimees.ee/2826431/peter-hunt-ostis-tehased-soomes-ja-venemaal/
© 2018 Home Browser | Kotiselain
Best Home's Info for Tallinn | Parhaat asuntotiedot Tallinnaan
Suffusion theme by Sayontan Sinha