Google Translator

Freelance PHP Developer
Alkoholin tuottaja Altia Eesti BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ajaa läpi 0,9 miljoonan euron investointiohjelmaa 2014, jonka pitäisi johtaa kolminkertaistuvaan yhtiön vientiin ja 70% kasvuun sen tuotantomäärissä.

Tuotannon laajentaminen tuo mukaan valikoimaan useita tunnettuja tuotemerkkejä Skandinaviassa, yhtiö ilmoitti .

“Vahva kasvu tuotannon ja viennin suhteen johtuu Altia Oyj: n emon päätöksestä nostaa tavoitteita Virossa ja eri Baltian maissa viedä pohjoismaiden markkinoille Altia Oyj: n tuotteita lisää. Odotamme tuotannon kasvua aina 5,6 miljoonaan litraan “, sanoo hallituksen jäsen Kristel Mets .

Altian vientikohteet ovat: Latvia , Ruotsi , Suomi , Tanska , Armenia , Espanja ja Norja.

Nyt syntyi jo kymmenen uutta työpaikkaa kun tuotannon puolella väki kasvaa kolmanneksella.

Ruotsista tai Tanskasta luodaan markkinoille nyt Xante likööri-konjakki , Tanskasta Enkelt bitter-olut. Myös nyt aloitetaan viskin Latitude 55 sekä Explorer viinan valmistusta.

Viennin kasvatuspäätös pienentää yrityksen kotimaan markkinan myynnin riskiä liittyen valtion nyt alkoholijuomien valmisteveron tempoilevaan arvaamattomuuteen lähiaikoina maassa.Altia Eesti myynti kasvoi vuonna 2013 noin +6%  ja oli 32,5 miljoonaa euroa, josta yhtiö maksoi valmisteveroja valtiolle 17,6 miljoonaa euroa.

Omien tuotettujen juomien valmistuksesta kertyi 2013 myyntiä 18,7 miljoonaa ja loput 13,8 miljoonaa olivat ulkoista tukkutuotantoa.

Yhtiön markkinaosuus kasvoi vuonna 2013 muutaman prosenttiyksikön vuodessa: sen suurin kasvu tuli konjakki ja viski segmenttien kautta.

Pohjoismaiden ja Baltian maiden johtava alkoholin Altia Oyj:n oma tytäryhtiö Altia Eesti AS on nyt Viron toiseksi suurin väkevien alkoholijuomien tuottaja. Tuotevalikoimasta edustaa 80% vahva alkoholi ja 20 prosenttia miedot juomat. Yhtiön keskimääräinen henkilömäärä oli 72 viime vuonna 2013.

Altia Eesti Viron markkinoilla tunnetuin tavaramerkki on Saaremaa Vodka. Yhtiö tekee myösuseita tunnettuja kansainvälisiä tuotemerkkejä kuten Meukow, Campari, Cherry Heering ja Amarula. Yhtiö edustaa Larsen ja Renault konjakkia  brandyä Ibis, Kallithea vodkaa ja konjakki-likööriä Xante. Altia Eesti viinisalkun johtavia tuotemerkkejä ovat: Fresita , Chill Out , Tarapacá , Two Oceans ja Masi .

Suomessa , Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa , Virossa ja Latviassa markkinoilla Altia Oyj : n yhteenlaskettu liikevaihto viime vuonna 2013 oli 475,8 miljoonaa euroa ja liikevoitto 17,4 miljoonaa euroa kun koko konsernin tilikauden tappio oli 3,1 miljoonaa euroa .

  • http://e24.postimees.ee/2784900/altia-suurendab-tootmist-70-protsenti
© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha