Sakun suurhalli jälleen myyntiin 3/2014

Tallinnan juristi Elin Vilippus myy Rocca al Mare Suurhall:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . urheiluhallia Saku Arenaa huutokaupassa lähtöhintaan 50 000 euroa. Kiinteistössä on vanhoja hypoteekkivelkoja 81 miljoonaa kruunua eli 5,18 miljoonaa Go Group:lle BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . mukana.

Saku Arenan toimitusjohtaja Tarmo Hõbe  sanoi ettei kiinteistökaupasta ole vaikutusta sen päivittäiseen toimintaan lainkaan. " Vuonna 2014 myymme hallia päivittäin lisää täyteen ja muutamia alustavia sopimuksia on jo allekirjoitettu 2015 vuoteen. Saku Suurhallilla on sen erittäin tärkeä asema Viron kulttuuri- ja urheiluelämään ja se varmasti säilyy. Toisaalta on aivan selvää nyt, että ilman aktiivista panosta valtion ja kaupungin puoleleta on toiminta erittäin vaikeaa jatkuvasti. Tämä on todistettu käytännössä naapurimaissa. Siksi kannatamme voimakkaasti omistajaratkaisua, joka takaa kestävän jatkuvuuden Saku Arenaan.

Saku Arena:n nykyinen pääomistaja ja velkoja on Pivotal:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kautta yrittäjä Marcel Vichmann. Hänen mukaan etsitään ratkaisua siihen, miten hakea mukaan kaupunki ja valtio enemmän vastaamaan suurhallista.

" Saku Hall on tyylikäs ja sen Euroviisujen jälkeen on se nyt eksynyt koiranpentu, jota toisinaan syötetään kun on hyväntahtoinen isäntä olemassa siihen. Minä itse ja siihen liittyvät yritykset ovat investoineet miljoonia euroja halliin jo ja olemme valmiita jatkamaan näitä toimia vain jos on selkeämpi strategia jatkosta ", sanoi Vichmann .

Hänen mukaansa ei ole Saku Arena lähes 15 - vuotisen toimintansa aikana yksikään sen A- , B - tai C - osakkeenomistaja saanut tuloja senttiäkään.

  • http://e24.postimees.ee/2727970/saku-suurhall-pandi-muuki

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply