Mobiililiittymät 1/2014 (m/m): EMT haastoi Elisan nettovaihtajista

Teknisen valvonnan viraston (TJA) julkistilastoista ilmenee, että mobiilinumeroiden siirron kautta on 1/2014 matkapuhelinten operaattoreista eniten numeroita sen mobiiliverkosta on menettänyt Tele2 BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . samalla kun perinteisesti johtava Elisa BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on menetti sen kärkisijansa kuukaudessa nyt EMT BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . operaattorille (ts TeliaSonera konserni paikallisesti).

Elisa kuitenkin pysyi selvästi nettovaihtajien lisääjänä edelleen ja oli viime vuoden 2013 johtaja paikallisilla markkinoilla.

Viron tekninen virasto kuitenkin haluaa huomauttaa, että pelkkien numeroiden siirto ei suoraan liity kaupallisten yritysten asiakkuuksiin tai niiden markkinoiden voittoon / tulokseen: yhdellä organisaatiolla voi olla monia numeroita ja vain yksi asiakkuus eikä toisaalta numeroiden omistamisen määrä kerro myöskään niiden käyttöaktiivisuudesta. Kaikkien liittymien koko määrä on moninkertainen vrt siirtyviin liittymiin ja sen päälle tulevat uudet avatut liittymät vertailujaksoilta.

  • http://www.tja.ee/numbriliikuvuse-statistika

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply