Mobiililiittymät 12/2014 (m/m): vuosi päättyi tutuissa asetelmissa

Teknisen valvonnan viraston (TJA) julkistilastoista ilmenee, että mobiilinumeroiden siirron kautta on 12/2013 matkapuhelinten operaattoreista eniten numeroita sen mobiiliverkosta on menettänyt Tele2 BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . samalla kun johtava Elisa BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on parin viime kuun ajan ollut taas voimissaan eniten. EMT BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . operaattori on myös taantunut miinukselle, mutta joskin paljon vähemmän kuin keskimäärin vuoden 2013 kuluessa.

Viron tekninen virasto kuitenkin haluaa huomauttaa, että pelkkien numeroiden siirto ei suoraan liity kaupallisten yritysten asiakkuuksiin tai niiden markkinoiden voittoon / tulokseen: yhdellä organisaatiolla voi olla monia numeroita ja vain yksi asiakkuus eikä toisaalta numeroiden omistamisen määrä kerro myöskään niiden käyttöaktiivisuudesta. Kaikkien liittymien koko määrä on moninkertainen vrt siirtyviin liittymiin ja sen päälle tulevat uudet avatut liittymät vertailujaksoilta.

  • http://www.tja.ee/

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply