Välittäjän liikevaihto paisui

door key

Kiinteistövälittäjän 1Partner (11036461) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  viime vuoden liikevaihto kasvoi +39,1% verrattuna vuotta aiempaan lähes miljoonaan euroon. Yrityksen ilmoituksen mukaan kasvoi v 2010 voitto taas +10,5 prosenttia 135 000 euroon. Firman tj Martin Vahterin mukaan oli v 2010 vaikea.

Kuitenkin se onnistui kasvattamaan yrityksen markkinaosuutta nopeammin kuin markkinat kokonaisuudessaan laajenivat. Pääpaino oli investointi yrityksen laajentumiseen ja uusien työpaikkojen luomiseen: yrityksessämme työskentelee enemmän ihmisiä kuin nousukauden aikana, totesi Vahter.

1Partneri v 2011 tärkein tavoite on jatkaa asiakaspalvelun laadun parantamista, lisäsi Vahter

Välittäjä odottaa velton alkuvuoden  jälkeen jatkuu rauhallista  ja vakaata kasvua ja  liikekiinteistöjen likviditeetin palautumista markkinoilla.

V 2010 yhtiö palveli yhteensä yli n 2500 asiakasta.

(hae kaupparekisterin tuloksen Code -sarekkeella verotiedot)

http://majandus.delfi.ee/news/kinnisvara/1partner-kinnisvara-kaive-kasvas-ligi-40-protsenti.d?id=40742732

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply