Historiallinen hotelli saa uuden ilmeen 5/2014

Palace Hotellin omistaja EfTEN Property Fund  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Esraven BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . päättivät investoida uudisrakentamiseen viisi miljoonaa euroa hotelliinsa. Rakentaminen alkaa lokakuussa 2013 ja täysin kunnostettu hotelli avaa ovensa toukokuussa 2014.

Rakentamisen pääurakoitsijana on sen rakentaja ja arkkitehtien syvästi pyörimästä R Valk Arhitektuuribüroo BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely .  ja sisustusarkkitehdit Vaikla Disain BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

EfTEN Capital toimitusjohtaja Viljar Arakas sanoo, että laajan remontin jälkeen Palace on oikea 4 - tähden hotelli .

"Koko sisustus saa uuden ilmeen. Hotelli uudistuu nykyaikaisin ilmanvaihto-, jäähdytys - ja lämmitysjärjestelmillä. Lisäksi, rakennetaan uudet saunat ja uima-allas sekä kokoustilat paranevat merkittävästi ", sanoi Arakas .

Aulabaarissa avataan nykyaikaisen virolaisen keittiön ravintola.

Hotellin operaattori on Tallinn hotels, jonka alle kuuluvat nyt:  Savoy Boutique Hotell, Palace Hotell, Hotell Bern, Taanilinna Hotell ja City Hotell Portus .

EfTEN Property Fund osti kiinteistön Scandic Hotels:lta yhdessä Esraven AS kanssa.

Palace Hotel rakennus valmistui vuonna 1937 Tallinnassa  ja oli ensimmäinen rakennus rakennettu nimenomaan hotelliksi Neuvostoliiton miehityksen aikana, hotelli kansallistettiin vuonna 1959.

Viimeksi peruskorjaukseen tehtiin vuonna 1989.

EfTEN rahastoyhtiö on EfTEN Capital 2008 perustettu liikekiinteistjen kiinteistörahasto. EfTEN Property Fund:n salkussa on 22 kiinteistöä Virossa, Latviassa ja Liettuassa ja sen vuokra tilan kokonaispinta-ala on 14 8000 neliömetriä, joka jakautuu mm toimisto- , palvelu-, ravintola- , myynti- ja varastointitilaan.

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply