Lido konkurssimenettelyyn

Revelation

Latvialainen suosittu ruokalaketju Lido (10030717, velat) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hoippuu nyt yllättäen konkurssin partaalla. Sen yksityinen omistaja - Gunāra Ķirsona - on pankin tappiollista lainaa vastaan haastettu oikeuteen käräjäoikeudessa Latviassa. Lopullinen tuomio julistetaan 7. maaliskuuta konkurssimenettelyn tuloksesta.

Oikeuskäsittely on nyt siirrety toiseen käräjäoikeuteen, koska tuomarin poika Roland Cupikas Cupiks työskentelee DnB Nord Banka:n BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . alaisuudessa Riigassa. Juuri tämän pankin luotto on omistajan yrityksen Lidon suurin velkoja.

Yhtiön viime v2010 liikevaihto oli 18,2 miljoonaa latia ja tappio 603 342 latia tilintarkastijien mukaan.

Lidon suurin velkoja on DnB Nord Bank (11460555) BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ilmenee myös Lidon omasta v2009 vuosikertomuksessa.

Lido jatkaa kuitenkin toistaiseksi normaalisti työtään ja omistaja Ķirsons toivoo paikallisten lähteiden mukaan nyt viiden vuoden velkaohjelmaa ongelmien selvittämiseen taloudellisesti.

Lido toimii kaikkiaan yhdeksässä eri toimipisteessä Balttiassa ja työllistää n 1000 työntekijää. Koko Lido-konsernin toimialaan kuuluu nykyään mm: ruokaravintolat, laskettelurinne, hotelli, urheiluseura, olutpanimo ja sisustussuunnittelua.

Toim. Lidolla on paikallisesti erittäin suosittu seisovan pöydän itsepalvelun ravintola mm upouudessa Tallinnan Solaris-keskuksessa Viru-keskuksen läheisyydessä Tallinnassa, jonka tilat vapautunevat vuokralle jos/kun konkurssimenettelyn lopputulos osoittaa punaista valoa yrittäjälle. Yrittäjä on jostain syystä jakanut aktiviteetit varsin erilaisiin turismin ja vapaa-ajan toimintoihin mikä lienee yksi syy koko bisneksen kannattavuuden vaikeuteen.

http://www.nozare.lv/business/top/0AC042BF-2793-4912-A10F-BC6CB4A2DD66/

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply