Logistiikkafirma liittyi mukaan Viron ICT-klusteriin

Viron omaan Tietotekniikka- ja teleliittoon (ts ITL) liittyi kansainvälisen logistiikan yritys Kühne + Nagel  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . .

ITL:n johtaja Anneli Heinsoo kokee kunnioitettavana sen uuden jäsenen logistiikka-alalta. "Kühne + Nagel AS luo nyt Viron ICT -sektoriin paljon uusia työpaikkoja, mikä vaikuttaa talouteen erittäin myönteisesti", kommentoi Heinsoo.

Kühne + Nagel AS tietotekniikan keskuksen hallituksen jäsen ja johtaja Mart Ambur sanoo, että he haluavat osallistua aktiivisesti kehittämiseen ICT -yhteisölle paikallisesti. "Niinpä ITL:n jäsenyys on meille hyvin looginen askel".

ITL on tieto- ja viestintäteknologian (ICT) paikallinen ammatillinen yhdistys koostuu, jonka jäsenenä on 75 eri yritystä. Ryhmän yritysten koko liikevaihto muodostaa yli 90% Viron ICT-alan kokonaisliikevaihdosta.

Kühne + Nagel avasi Viron haarakonttorin alkuaan 2006 Tallinnassa. Konserni nykyään toimii yli sadassa maassa, joka tarjoaa meri-, lento-, rautatie- ja tieliikenteen logistiikan kokonaisratkaisuja. Viime vuonna äskettäin 2012 Kühne + Nagel myös perusti Tallinnaan sen oman tietotekniikan keskuksen, joka työllistää paikallisesti jo yli 100 henkilöä.

Get Directions

A Finn

Blogin julkaisun vastaava: Jouni Santara

Leave a Reply