Google Translator

Freelance PHP Developer
Maxima BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kauppaketjun Viron liikevaihto Q1/2013 ensimmäisellä vuosipuoliskolla oli 187 miljoonaa euroa: kasvua 16,7% verrattuna viime vuoden 2012 vastaavaan ajanjaksoon.

Maxima Eesti toimitusjohtaja Vaidotas Pacesa sanoi vähittäiskaupan liikevaihto kasvoi Maximassa keskimääräistä nopeammin suotuisten hinnoittelujen, uusien kauppojen toiminnalla. “12 viime kuukauden aikana olemme luoneet neljä uutta myymälää, laajennettu ja kunnostettu on monta muuta myymälää. Lisäksi auttoi myyntiä kasvataa keväällä Viron kuusi teurastamoa, jotka varmistavat, että myymälästämme liha on aina tuoretta “, sanoi Pacesa.

Maxima Eesti johtaja sanoi, että Viron markkinoilla suljettiin yksi myymälä.

Pacesa vahvisti suunnitelmat jatkaa laajentumista ketjun myymälöissä, mutta enimmäkseen nyt pääkaupunkiseudulla. “Avaamme Maxima X luokan ruokakaupan Nõmmelle ja ensimmäinen Maxima XX luokan isomman supermarket Õismäelle sekä jatkamme remonttien ohjelmaa”, sanoi Pacesa.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha