Google Translator

Freelance PHP Developer
Eesti Energia BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . toisen neljänneksen 2013 käyttökate (EBITDA) oli 72 miljoonaa euroa eli 4% enemmän kuin 2012 vuosi sitten. Nettotulos oli nyt 43 miljoonaa euroa.

Eesti Energia koko liikevaihto oli 215 miljoonaa euroa toisella neljänneksellä, mikä on 22% enemmän kuin samana ajanjaksona viime vuonna 2012 ja tuotanto kasvoi 18%.

Eesti Energia talousjohtaja Margus Kaasik sanoi neljännes oli seurausta vahvan talouden maassa.

“Huomiota herättävät erityisesti sähköntuotannon ja huomattavaa liikevaihdon kasvua määriä. Koska Nordic säiliön taso oli alhaisempi kuin viime vuoden toisella neljänneksellä verrattuna viime vuoden kurssi pysyi koholla. Yhdessä suuri kysyntä sähköä Baltian tuottivat 2416 GWh, mikä on 18% enemmän kuin vuosi sitten “, sanoi Kaasik.

Vaikka konsernin myyntihinta ja -määrä kasvoi väheni sähkön käyttökate verrattuna viime vuoden toisella neljänneksellä.

Viron sähkön myynti yksityisasiakkaille, joka oli 5% koko liikevaihdosta Eesti Energialle ei lisännyt voittoja – yhtiön oman tiedotteen mukaan.

Liuskeöljyn hinta laski, kuten öljytuotteiden maailmanmarkkina -2% verrattuna vuoden takaiseen.

Liuskeöljyksi tuotantomäärä oli 37000 tonnia, mikä oli samaa suuruusluokkaa viime vuoden toisella neljänneksellä (= 40 000 tonnia).

“Vaikka Enefit280 on tänä vuonna viivästymisen vuoksi suunniteltua pienempi tuotanto, auttavat parantamaan kannattavuutta korkeampi sähköntuotanto. Siksi emme ole muuttaneet 2013 odotuksia sekä liikevaihdon että käyttökatteen kasvusta viime vuoteen verrattuna “.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha