Google Translator

Freelance PHP Developer
Viron autojen markkina osoitti elpymisen merkkejä viime vuonna 2012 määrältään, mutta jälleenmyyjien mukaan, on erittäin vahva hintapaine markkinoilla.

Topauto BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . liikevaihto kasvoi hieman, mutta voitto romahti 2011:sta 900 000 hieman yli puolet. Yhtiö myi yhteensä 1264 kpl autoja viime vuonna 2012.

Myyntijohtaja Erkki Ots korosti, että tulot ovat laskussa ja on halua nyt säilyttää markkinaosuus. “Viron markkinat ovat pienet. Pohjimmiltaan se on kaksi vaihtoehtoa: voit joko säilyttää markkinaosuutta ja antaa marginaalin tippua tai pidä marginaalit ja menetä markkinaosuutta”, hän sanoi. ”Mitä autojen määrään tulee se kasvoi todella, vaikka siinä on hieman piilossa jälleen vientiä. En tiedä paljonko autoista myydään Virossa, koska jotkut niistä menevät rikkaimpiin valtioihin “, hän selitti. Lisäksi kärki kertoi, että numeerinen kasvu johtuu osittain julkisista hankinnoista. “Ja se on selvää, että niiden marginaalit ovat hyvin alhaiset”, hän lisäsi.

Amserv BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . mukaan on ostoksia lisää Virossa sekä eteläisten naapureiden suuntaan niiden elpyessä. Viime vuonna yhtiö myi yhteensä 2715 ajoneuvoa. Edustajan merkkien myynti on noussut 2012 selvästi, koska 2011 ostettiin Toyotaa tuolloin noin 600 kpl vähemmän.

Liikevaihto ja tulos luvut kasvoivat jonkin verran myös United Motors BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , jonka edustusta ovat merkit: BMW, Mini ja KIA.

Uudet trendit

Viron autokauppa on nyt 2004 – 2005 vuoden tasoilla. Topauto arvioi, että myynti on liian alhaista nyt.

“Viron tiellä 250 000 km ajettu auto tippuu ulos, kun esimerkiksi Keski-Euroopassa käyttä jatkuu sille”. Myyntijohtaja lisäsi, että hetki, kun Viron kalusto ikääntyy, on vielä kaukana.

Ots sanoi, että virolaiset ovat alkaneet alennusmalleja. “Tarina ei ole totta, että virolaiset käyttävät paljon rahaa autoon”, hän lisäsi.

Amserv:n myyntijohtaja Margus Nõmmik on eri mieltä:  ihmiset haluavat kunnon autoja meiltä. “Toyota, vaikka se on edullista ovat ne hyvin varustettuja keskiluokkaan.​​”, hän sanoi.

Auton myynti- ja huoltoyhtiön unionin (AMTEL) mukaan, kasvua on ollut neljän viime vuoden aikana paljon. Esimerkiksi lukuna 2009 myynti oli 10 980 kpl ja 2012 se oli jo 29 728 kpl. Erityisesti nopeasti kasvoi uusien autojen tuonti.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha