Google Translator

Freelance PHP Developer
Eesti Energian  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tytäryhtiö Enefit Outotec Technology avasi Frankurdissa koelaitoksen, jonka avulla voidaan testata öljyliuskeeseen tuotannon eri palavankivilaaduilla.

Ensimmäinen koelaitos suoritettujen Viron palavan kiven, ensimmäinen öljy on siis tuotettu maan öljyliuskeesta. Lähitulevaisuudessa aloitetaan testit Utah:n ja Jordanian kivityypeillä.

Eesti Energiaan Sandor Liive sanoi että koelaitoksen tarkoituksena on testata Enefit -teknologiaa erilaisilla ​​öljykivillä, kerätä tietoja ja mukauttaa tekniikkaa sopivaksi tuottamaan liuskekiviöljyä.

“Pilottitehtaan avaaminen kehittämishanke on hyvin tärkeä virstanpylväs. Voimme käyttää näitä tietoja arvioidaksemme mitä parannuksia teknologiassa eri liuskeille on tehtävä “, hän sanoi.

Koelaitoksen myötä kasvaa merkittävästi – Liive mukaan – Enefit -teknologian tarjonta asiakkaille ympäri maailmaa.

Liuskekoelaitoksen käynnistää EOT insinööri Richard Sherritt. Koetehdassuunnitelma alkoi vuonna 2010.

Viron insinöörejä ja tutkijoita on yli 60 vuotta työskennelleet Enefit -teknologian kehittämiseen.

Teknologiayhtiö Outotec:n ja Eesti Energia yhteisyritys on Enefit Outotec Technology. Yhdeksän työntekijän yritys on perustettu 2009. Enefit Outotec Technology kehittää ja markkinoi Enefit -tekniikan ja prosessien aloilla öljyn, kaasun ja sähkön tuotantoa öljyliuskeesta.

 

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha