Google Translator

Freelance PHP Developer
Hallituksen pj Viron Postin BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . Meelis Atonen vakuutti, että yhtiön postimarkkinoille on Baltiassa tarve perustaa verkkoa koko alueella pakettiautomaateilla.

“Eesti Post:n on oltava kestävä, vahva ja kasvava yritys. Ollakseen aggressiivinen markkinoilla. Logistiikka yritykset toimivat globaaleilla markkinoilla ja kannattavuuden varmistamiseksi, meidän on myös tarve laajentaa ”

Posifirma nyt on hyväksynyt strategisen suunnan olla posti- ja logistiikkamarkkinajohtaja ja -suunnannäyttäjä. Viro, Latvia ja Liettua, verkkojen yhdistäminen auttaa meitä saamaan parhaan sähköisen kaupankäynnin kumppanit Baltiassa ja olla valmis koko verkkokaupan kasvuun Baltian maissa.

  • http://www.logistikauudised.ee/?PublicationId=1bfc5a8f-502f-456b-b553-0fdb50eb91c1&ref=rss
© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha