Google Translator

Freelance PHP Developer
Tivoli Arendus  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . – velkojan pyynnöstä – menevät firmalle kuuluvat kehityshankkeet julkisella huutokaupalla jakoon.

Tivolin suoritustilaa haki sen velkoja Kylemore International Invest  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja käynnisti täytäntöönpanomenettelyn Tivolin kiinteistöjen myyntiin sekä sen vaadetta, ilmoitti Arco Vara BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . pörssiin.

Täytäntöönpanomenettelyyn liittyvät myös Arco Vara konsernin omat lainasaamiset – yhteensä noin 2,9 miljoonaa euroa. Velkojat ovat löytäneet keskinäisen kompromissin.

Koska Tivolin hankkeessa on oikeudellisesti monimutkainen historia, tapahtuu myynti julkisessa huutokaupassa ja toteuttajana ulosottomies. Tämä antaa suurimman oikeusvarmuuden ostajille, Tivoli osakkeenomistajille ja velkojille.

Tivoli on projektiyritys, joka perustettu Tallinnassa osoitteessa Narva mnt 67 sijaitsevan 48 588 m2 maa-alueen kehittämiseen.

Yrityksen ainoa merkittävä omaisuus on edellä mainitun alueen kiinteistöt. Tivoli omistusosuus jakautuu tasan Arco Invest BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja International Invest BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . välillä.

“31.01.2013 pidetyssä seminaarissa annoimme tietää, että konsernilla on merkittävät 3 ongelmaa. Minulla on ilo ilmoittaa, että nyt olemme vakauttanut tilannetta Bulgariassa ja tähän mennessä on vakiintumassa myös tilanne Tivolin kanssa. Samalla jatkamme aktiivista työtä 3. kanssa: Ahtri 3 Kiinteistön ratkaisun etsimiseen, “kommentoi ilmoituksessa Arco Vara puheenjohtaja Tarmo Sild.

Hänen mukaansa kumppanit Tivoli hankkeessa ovat sopineet, että hanke epäonnistuu ja kiinteistö on myytävä tavalla, joka hyödyntää sijoittajien kiinnostusta nykyiseen asemakaavaan.

Myynti olisi askel parempaan suuntaan, jotta voimme lähitulevaisuudessa varauksen taseesta poistaa riippuen huutokaupan onnistumisesta ja saada osan vaatimuksista, sanoo Sild.

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha