Google Translator

Freelance PHP Developer
Tallinnan satamassa BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . hallintoneuvosto vahvisti viime vuoden 2012 taloustulosta, jonka mukaan yrityksen liikevaihto oli viime vuonna laskussa, mutta maksettiin valtioon ennätykselliset osingot 33,8 miljoonaa euroa.

Valtion omistama Tallinnan Sataman viime vuoden liikevaihto oli 88,6 miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin oli sataman liikevaihto 89,2 miljoonaa euroa. Nettotulos oli 32,8 miljoonaa euroa mukaan ja 36,4 miljoonaa euroa.

Tallinnan Sataman hallituksen puheenjohtaja Neinar Selin korosti, että yritys maksoi viime vuonna valtiolle ennätyksellisen määrän osinkoa 33,8 miljoonaa euroa, johon lisättiin 9 miljoonan euron tuloverot. Lisäksi tehtiin kaikkien aikojen suurimpia yksittäisiä investointeja Viro liikennealalla kun hankittiin 50 miljoonalla eurolla jäänmurtaja Botnica.

Tänä 2013 vuonna suunnittelee valtio satamastaan ottaa vielä enemmän osinkoja: 40 miljoonaa euroa.

Selin arvioi Tallinnan Sataman vuosien kehitys- ja sijoitustoimintaa Muugan sataman suunnittelussa tavaralle lisäarvoa tarjoavien Itämeren satamiin toimiviksi. “Tämän vuoden alussa käynnistyi Viron suurin logistiikkaprojektina konttilinja: Muugan ja Kalugan Mitsubishin Kokoonpanotehtaan välillä”, totesi puheenjohtaja. “Siellä on myös maailman johtava logistiikkatoimija Katoen Natie aloittanut Muugal oman logistiikkakeskuksen perustamista, jonka ensimmäisen vaiheen investoinnin arvo on 30 miljoonaa euroa,”.

2013 on ennakoitu suunnitelmaan Tallinnan satama toiminnan 20 prosentin kasvu: 104 miljoonaan euroon, josta on ennustettu nettovoittona 38 miljoonaa euroa. Odotettu tavaraliikenteen kasvu olisi 4 prosenttia eli 30 miljoonaan tonniin ja satamien kautta matkustajamäärän kasvu taas 5 prosenttia – 9,17 miljoonaan matkustajaan.

Edellinen vuosi päättyi jo Tallinnan satamassa 19%: n tavarakuljetusten vähenemiseen – kasvuodotuksia vastaan.

  • http://www.logistikauudised.ee/?PublicationId=bb538aad-bf33-4a6f-8a93-14078bb0d9dd&ref=rss
© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha