Google Translator

Freelance PHP Developer
EfTEN  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ja Vello Kunmanille kuuluva Esraven  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . ovat hankkineet Scandic Hotels  BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . yhteisenä investointina Tallinnassa Vapauden aukiolla sijaitsevan hotelli Palace -kiinteistön.

EfTEN toimitusjohtajan Viljar Arakase mukaan kyseessä on nyt ns “ainutlaatuinen investointi”.

“Kuitenkin on se nyt käyttöikänsä lopussa. Tässä kunnossa ei ole hotelli nykyajan kilpailussa mukana  ja se tarvitsee siis täydellisen remontin. Meidän suunnitelma on siis Palace täysin rekonstruoida ja avata uudelleen “, sanoi Arakas.

EfTEN hankki hotelli Palace:n Silikaatti -ryhmään BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . kuuluvan sijoittajan Esraven:n kanssa. Molemmat osapuolet investoivat 50% hankkeen kokonaiskustannuksista.

Eften ja Silikaatilla on aikaisempia kokemuksia mm yhteisen sijoituksen muodossa Pärnussa ns Lepan keskuksessa.

Sopimus tulee voimaan, kun kilpailuvirasto sen  hyväksyy. Liiketoimi on osapuolten välisellä sopimuksella luottamuksellinen.

Hotelli Palace sijaitsee Tallinnan keskustassa osoitteessa Vapauden aukiolla.

Rakennus on valmistunut vuonna v1937 ja oli alusta lähtien tarkoitettu hotelliksi.

Rakennuksen viimeinen täydellinen peruskorjaus tehtiin v1989.

EfTEN on rahastoyhtiön EfTEN Capitalin v2008 perustettu sen sijoittava kiinteistörahasto, jonka salkussa on yhteensä viisitoista liikekiinteistöjen kohdetta Virossa.

  • http://feedproxy.google.com/~r/kvee/~3/AC6yOzDJSqg/

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha