Google Translator

Freelance PHP Developer
Ruostumattoman teräksen tukkukauppaa harjoittava Kominox BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . on tämän vuotisen 2013 ns “gaselliryhmän” yrityskisan vuoden 2013 voittaja.

Kominox:n hallituksen puheenjohtajan Anders Nilssonin mukaan menestyksen takana on vain yksi tärkeimmistä tekijöistä: hyvin toimiva logistiikka.

“Kun aloitimme 2000 toiminnan, meillä oli useita vaatimuksia: konttisataman kunto, alusten lähtöaikataulut, pääsy laadukkaaseen varasto- ja logistiikkapalveluun, turvallinen sijainti (mieluiten EU:ssa ja Venäjän rajan lähellä), venäjän kieltä osaavien työntekijöiden saatavuus ja kilpailukykyinen verotus- ja kustannusrakenne “, luettelee Nilsson.

Siis, valittiin Tallinna.

Nilsson uskoo, että tämä paikka täyttää kaikki ehdot. Yritys on kasvanut voimakkaasti ja siinä on osansa myös myönteinen Viron liiketoimintaympäristö.

Kominox:n Tallinnan toimitusjohtaja Anton Kostusjov lisäsi, että kuten monet muut menestyneet yritykset Virossa – hekin erityisesti suuntautuvat vientiin.

“Jos yleensä on edes muodikasta puhua Virosta siltana länteen ja itään, on Kominoxista tullut nyt silta idän ja Aasian välisessä kaupassa – siis kaukoidän ruostumattoman teräksen valmistajien ja Itä-Euroopan kuluttajien välillä”, hän täsmensi.

Nilsson toi esiin mielenkiintoisen tosiasian. Yhtiöllä ei ole ollut koskaan ollut edes tavoitetta Viron markkinoille myydä, vaan luoda tänne tukikohta, josta venäläisiä asiakkaita on palveltu hyvin.

“Paikan ja houkuttelevan tuotevalikoiman vuoksi olemme kuitenkin houkutelleet myös paljon asiakkaita Viroon ja kasvanut täällä ruostumattoman teräksen markkinoita”, hän iloitsee.

Osittain menestyksen takana on sujuva yhteistyö yrityksen pääasiallinen YC Inox Corporation kanssa, Taiwanista. Jo 2002 alkaen Kominox on sen yhtiön yksinomainen jälleenmyyjä ollut. “Emme osaa kuvitella parempaa kumppania”.

“Niiden sitoutuminen laatuun on niin suuri, että meidän ei tarvitse aina edes parasta hintaa alkaa tarjoamaan. Laatutietoiset asiakkaat suosivat YC:n materiaalia tietäen, että ne pitkällä aikavälilla säästävät. ”

Omistajien myös onnistui rekrytoida oikea johto. Kominoxin emoyhtiö sijaitsee Göteborgissa. Koska Tallinnasta ollaan melko kaukana, niin etsittiin tänne koulutettu henkilökunta, joka on itsenäinen ja aktiivinen.

“Voidaan sanoa, että luotamme paikalliseen johtoon paljon”, lisäsi Nilsson.

“Luottamus on myönteisiä tuloksia tuottanut. Asiantuntemus, vaatimattomuus ja ahkeruus ovat ominaisuuksia, jotka meidän Tallinnan joukkueessa esiin nousevat.Nämä ovat gasellin palkinnon ansainneet.”

Nilssonilla myös on yrityksen perustamisessa se tärkein haaste rahoituksen löytyminen.

“Meidän Ruotsin yrityksen luottoluokitus AAA ja gasellin palkinto voivat tukea meitä.”

Tuleva kasvu on haasteellista varmasti. “Venäjällä voivat paikalliset yritykset piiloutua tullisuojan taakse. Euroopassa on taas varmistettava tullin täytäntöönpanoa. Tällaisen riskien vuoksi en usko, että voiton kasvu jatkuu samaan tahtiin, ” selitti hallituksen puheenjohtaja. Kuitenkin hänen mukaansa tavoitteena on varmistaa yhtiön pitkän aikavälin kannattavuus.

Kominoxi paikallinen toimitusjohtaja Anton Kostusjov puolestaan ​​sanoi, että yrityksen menestyksestä puhuttaessa on mahdotonta jättää mainitsematta perustajaa Anders Nilsson, jolla on hyvin selkeä näkemys liiketoimesta.

“Kutsun häntä Kominox:n omaksi Steve Jobs:ksi”, totesi Kostusjov.

Kominox -faktat

Omistaja: Stainless Capital AB (90,01%): kaksi pienomistajaa

Toimiala: teräksen tukkukauppa
Paikkakunta: Tallinna
Toimitusjohtaja: Anders Nilsson Vilhelm (Göteborg)
Perustettu: 2005
Henkilöstön määrä v2011: 7 kpl
Liikevaihto 2011: 5 233 455 euroa
Voitto 2011: 357 191 euroa

  • http://www.ap3.ee/?PublicationId=265ca8fd-9634-42b8-990f-3d6b047ae933&ref=rss

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha