Google Translator

Freelance PHP Developer

Teknos Group osti Kemiflora AS BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . tytäryhtiön Kemiflora Kaupandus OÜ BN4F_kysely BN4F_kysely BN4F_kysely . , joka harjoittaa värien, sisustusmateriaalien vähittäis- ja tukkukauppaa.

Yrityskaupan hinta on luottamuksellista.

Kemiflora Kaupandus on ollut kumppanimme jo useita vuosia. He ovat olleet teollisuus- ja rakennusmaalien maahantuojamme jo useita vuosia. Tämä oli loistava tilaisuus päästä Viron markkinoille, ” kommentoi Teknos Group hallituksen puheenjohtaja Pekka Rantamäki.

Hän lisäsi, että oli oikea aika ostaa, koska yritysomistajat halusivat myydä ja he halusivat taas ostaa. Rantamäki pitää yrityksestä, joka on suuntautunut vientiin ja on toiminut alalla 20 vuotta. “Vahvistamme asemaa sillä, että nyt meillä on paikallinen yritys ja mahdollisuus toimia Virossa”, totesi Rantamäki.

Rantamäki ei kiistä, että tulevaisuudessa he voivat vielä ostaa muutaman yrityksen Virossa lisää.

Toimenpiteellä siirtyy koko maaleja koskeva liiketoiminta Teknoksen konsernille.

Yhtiön liikevaihto viime tilikaudella myynnistä oli yli 5 miljoonaa euroa. Viron yritystä jää johtamaan nykyinen toimitusjohtaja Marko Kübarsepp ja yritys jää toimimaan entisiin tiloihin Tallinnassa. Myös ennaallaan pysyvät toimipisteet Pärnussa Jõhvissa, Tartossa ja Rakveressa.

Ostosten lopullinen hyväksyntä riippuu vielä maan kilpailuviraston päätöksestä, jossa viraston on vahvistettava liiketoimi 20 päivän kuluessa.

  • http://www.ap3.ee/?PublicationId=1d5b111c-27ff-4c6d-b78a-2abf4cc47a30&ref=rss

© 2015 Baltic News for Finns
( BN4F - 100% Baltian otsikoistasi suomeksi )
Suffusion theme by Sayontan Sinha